You are here
Home > Uncategorized > Because I Love Girls.. So I Should Tell You’ll

17,413,317 total views, 1,712 views today

Because I Love Girls.. So I Should Tell You’ll

Maaf jika gambar terlampau (En Google yang salah) asalkan yang ingin disampaikan tersampai.

Each year, over 12 million people receive a cancer diagnosis and 7.6 million die of the disease. The good news is that approximately 40% of cancers are potentially preventable.

The campaign is focusing on how the risk of developing cancer can significantly be reduced through simple measures:

  1. Stop tobacco use and avoid exposure to second-hand smoke
  2. Limit alcohol consumption
  3. Avoid excessive sun exposure
  4. Maintain a healthy weight, through eating healthily and exercising regularly
  5. Protect against cancer-causing infections.

Please support this campaign by click this banner & spread it out


Copy & Paste at your blog to show your support

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

10 thoughts on “Because I Love Girls.. So I Should Tell You’ll

  1. salam, memang En. Google ni bagi gambar yg sungguh mengancam heheh, btw aku sokong campaign ni…err akuyg no 1 tu…huhuhu

    sejak mu jd 1tomyam… sure jd yg pertama je ek hhuhu

    nk wat cam mane kan.. en google lebih memahami diri ku.. tue pasal aku search pakai key word “tew” so dapat la hasil yg “nie” he…23x

  2. hik..malu…

    noted wt thanks…kadang2 x perasan…benda2 sebegini diabaikan… 🙂

    sama2… just berkongsi sesama kita… ada masa wat la check sendiri… pesan gak kat mbe2 & ahli keluarga

  3. gambar tu……salah sendiri yg memilih or salah en google yg tidak memberi pilihan?? hehe

    btw…good reminder to all ladies n gentlement…
    breast cancer…lelaki pun berisiko..so kena check jg nie…

    1. salah en google la…

      coz bagi pilihan yang lebih kurang sama sampai xtau nk pilih yg mana he..23x

      bro riso gak kne breast cancer huhu even kebarangkaliannya kecil.. tp masih ada potential gak kan

Leave a Reply

Top