You are here
Home > Uncategorized > Antara Mengikut, Menurut & Menurun

17,425,061 total views, 6,882 views today

Antara Mengikut, Menurut & Menurun

Jika Mengikut, pastikan yang berilmu
Jika Menurut, pastikan berbaloi

Jika menurun,
Pastikan ilmu yang membawa kebaikan…
Bukannya menurun ilmu hitam

Kalau Meneran,
Biar teran betul-betul
Baru nikmat dok termenung dalam bilik termenung

**********************

Thank buat follower2 setia blog bro, Even bro xde idea untuk merapu rapan dengan info berfaedah mahupun isu2 yang mampu membawa anda berfikir dari satu sudut yang berbeza.

Tunggu bro lapang & mempunyai masa, insya’lah ada yang terbaik untuk dikongsikan bersama.

Blog ini sudah berumur 6 bulan tetapi tidak sepopular blog lama bro.

Xkisah la, janji ada yang;
– Sudi mengikut perkembangan bro
– Menurut pandangan bro
– Sudi menurun dengan bro

************************************
Please Support Our Next 60 Earth Hours Campaign 2010

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

20 thoughts on “Antara Mengikut, Menurut & Menurun

    1. nak wat cam mne.. dah tukang up no yang menang pun pakai ilmu gak

      die pun tahu no mana akan naik.. so xkan die nk letak no tue.. sure la die rugi

      xpsal sport toto tutup bisnes he…23x

    1. Ilmu apa la tue ek.. bro xde byk ilmu la zella.. besa2 je.. mane yg terlintas.. itu yg bro akan kongsikan huhu

  1. sy nie belum sampai sebulan lg follow blog bro…he 23x (apa maksud 23x nie…?)

    kalau meneran time nak deliver baby pun kena betul2 teran…kalau salah teran..nanti koyak rabak…huhu…(bekalan buat bro bila dah kawin n nak ada anak nanti..pesan kat wife…;p)

    1. time nak beranak.. bro xmeneran he…23x (harap maklum he..23x)

      jangan la koyak rabak… nak pakai lame tue huhuhu… teman gak yg rugi nnt… if xleh deliver cara normal.. terpaksa scissor je la… asalkan wife n anak selamat dah kira alhamdulillah

      xpe Izzan.. kekdang yang dah lama follow blog bro yang selalu banyak miss pasal bro huhuu

      23x tue my trademark sejak 2000 lagi… ada rahsia disebalik rahsia

Leave a Reply

Top