You are here
Home > Uncategorized > Aku Tetap Terasa

17,432,394 total views, 59 views today

Aku Tetap Terasa

I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night
That tonight’s gonna be a good night
That tonight’s gonna be a good, good night

Lirik penuh di sini.

Ops bro bukan menyalak ek

Sekadar menyatakan ketidak selesaan dengan suasana satu laman sosial yang baru bro join untuk menambah kenalan.

Bila tiada respect antara satu sama lain.

Menyatakan diri otai sedangkan baru berblog

Blog cam haram ja### copy paste dari mana dah nak menyalak lebih-lebih

Belum lagi blog yang hanya ada kain dah gaya cam seorang yang tidak bertemadunan

Besa la, tidak semestinya kita sentiasa berada di atas, kekadang kita di bawah. just ingat, yang di atas jangan lupa diri. Yang di bawah yang lupa siapa anda.

I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

15 thoughts on “Aku Tetap Terasa

    1. oh bukan hak mutlak ek…

      habis kalau dok online je.. cam mana nak ada kat dunia nyata.. dok dunia maya la gamaknya

  1. pergh bro…tu ayat quote daripada mana tu bro? sungguh berbudi bahasa, lama web mana yg bro maksud kan tu?

    baik bro layan lagu Masih Aku Terasa…Gersang…

    dan aku pun masih terasa kekenyangan makan malam tadi huhuhu

    1. ops.. tue quote teman sendiri huhu

      he…23x baik ku layan lagu Ungu “Adakah kau merasa la la la (lupa lirik)”

    1. Kita adalah insan penumpang atas dunia
      Aku dengan caraku yang sederhana

      Kita adalah hamba berbakti Pada Yang Esa
      Aku mencari sinar keredhaannya
      Kita sama sahaja bezanya cuma amalan kita
      Engkau dan juga aku saling perlukan

Leave a Reply

Top