You are here
Home > Uncategorized > Tercekik Tulang Ikan

17,459,802 total views, 2,969 views today

Tercekik Tulang Ikan

Peritnye tercekik tulang Ikan nie.

Elok2 cari tips2 tercekik tulang ikan. Boleh pulak terjumpa artikle nie.

Dah la tengah bz nk siapkan paper nie….

Erm ade sape2 yang sudi jd respondent bro untuk paper bro x..?? syaratnya mesti la sudah berkerja.. Jika berbelas ehsan dengan bro.. Leh je jawab soalan survey di Thesis Question.

Jika anda baik hati.. sudi la sebar2kan link ini untuk menambahakn jumlah respondent untuk paper bro ek..

Thank sgt pada u’ll yang sudi bg kerjasama.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

8 thoughts on “Tercekik Tulang Ikan

  1. Ksimpulannya.. Jgn makan ikan.. Makan laa ayam.. Wawawa.. ;p

    he…23x ayam dah bosan dah huhuhu…. len la ayam kat lorong2 huhuhuhu ayam ke..?? cam nyah je sume

  2. ambik nasi….kepal2….pastuh telan..hehehe

    he…23x bro dah try dah kepal2 nasik telan…xberkesan gak…so bro try jolok dgn jari… tertangal gak tulang tue…

  3. ini dapat lama dah dari biras k zan yang ada anak kidal. bila si kidal habis makan nasi air tangan basuhan tu diminum. gerenti jatuh tulang ikan.

    kalau nak ikut asben punya lak… mata kail tu masuk dalam cwn… mata kail dah guna bersih… pas tu “minun” airnye siapa yang larat lar….

    ini k zan pernah buat dolu2… sekian terima kasih… 😀 petua ajer..

    dulu mmg selalu minum air mata kail kak… dulu ade bomoh ikan kat rumah saya…leh kate tiap2 minggu jumpe die..asal makan ikan je sure tercekik… yg pelik suem tulang besar2 pulak tue…

    ok tulang dah kuar… sy jolok sendiri huhuhu

Leave a Reply

Top