You are here
Home > Uncategorized > Tempah Kauta @ Maut

17,642,847 total views, 3,980 views today

Tempah Kauta @ Maut

Credit to Kosmo!
Credit to Kosmo!

Assalamualaikum wbt & salam tahun baru

He..23x tajuk agak keterlaluan. Itu maknanya bro dah bersemangat nak berblog semula. Mesti ramai yang merindui rapu rapan bro di blog nie kan.

Rugi beli hosting memahal kalau xde pe2 untuk dikongsikan huhuhu (selain kongsi pendapatan nuffnang la kan)

So hari ini bro nak share satu perbualan manje2 tergedik2 bro dengan seorang rakan satu U dulu… Sekadar berseloroh time die tengah bermuram duka.

Dia :- apa lg diskaun perlu aku bg dlm hidup nie??semua da diskaun..
Bro :- bg diskaun kat abg dah la… abg xde pun sakiti hati kamu kan he…23x
Dia :- nk diskaun bpe percent??year end sale da hbis laa

Bro :- ala cam la hujung tahun nie xde year end sale lg…
Dia :- klu cm2..tunggu akhir thn ni la bru saya bg diskaun..hehehe

Bro :- sebab teu tnye skrg.. mane tahu kot2 hujung tahun dah ditempah ke…
Dia :- Tempah apa.??
Bro :- bro 3 kekosongan teu masih xde yg berani tempah he..23x semuanya takut tempah mau

Dia :- wakakak…sebb 2 saya pn xsudi nk tempah.walau apa pn tawarn dan promotion…xsanggup nk bg diskaun kt part 2..hahaha

Bro :- he…23x ke sanggup double trouble kan offer nie
Dia :- cukup la bang!saya da byk sgt masalah selama nie.apa yg abg nak?” (dialog balqis from cerita CINTA BALQIS) hahahaha

Bro :- ape abg nk..?? penuhi 4-4 kauta yg ade huhuh he…23x (maaf xpernah tgk cite tue)

He..23x maaf merapu terlebih la pulak kan… Ops bro gurau je tau… Xde bermaksud nak penuhi kauta yang sedia ade.

Sorang pun dah cukup la.. Even bro mampu pun belum tentu 4-4 tue mampu memenuhi apa yang bro nak.. Susah nak cari yang betul2 leh faham bro.. leh tahan dengan baran bro..

Tue pasal dulu ramai yang blah dari hidup bro. Then tuduh bro nie playboy (tukar2 pasangan he..23x)

*****************************************

Masih memerlukan respondent (yang sudah berkerja) untuk paper bro. Jika memenuhi kateria, bro harap kepada yang sudi untuk isi borang survey di laman ini.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

14 thoughts on “Tempah Kauta @ Maut

    1. hoho payung emas dapt bg yg betul2 ikhlas n redha..xde sikit pun rase kecik ati o ape…
      so bukan sume yg bermadu tuh dpt payung emas nanti….huhuhu nk kejar payung emas, tapi dapat dose bek ku undur diri….wawawa 😉

      *tp siyes la, dlm 100 mungki sorg je yg betul2 redha n ikhlas*

      yup betul tue….

  1. lama tak singgah blog bro…update pun dah jarang ni….singgah kadang2 tak sempat nak leave komen…..sorry bro….

    yup lame sgt huhuhu….bro pun now bz sikit.. nk habiskan study nie huhuhu

  2. haii bro bulan datang..
    bulan masih belajar la..
    tak keje lagi
    nk mintak tulun ape?

    ala berlajar lagi ke… klu dah kerje.. bro nk mintak kamu jd respondent untuk paper bro

    erm xpe la..terima kasih ek

  3. salam broframestone itewww.. me dh jawap survey form kamuu, tp xleh nk tolong sbb me sekang keje freelance for d last 10 years, no training involved.. uhuhu

    xpe bro… itu pun membantu gak

Leave a Reply

Top