Credit to Kosmo!
Credit to Kosmo!

Assalamualaikum wbt & salam tahun baru

He..23x tajuk agak keterlaluan. Itu maknanya bro dah bersemangat nak berblog semula. Mesti ramai yang merindui rapu rapan bro di blog nie kan.

Rugi beli hosting memahal kalau xde pe2 untuk dikongsikan huhuhu (selain kongsi pendapatan nuffnang la kan)

So hari ini bro nak share satu perbualan manje2 tergedik2 bro dengan seorang rakan satu U dulu… Sekadar berseloroh time die tengah bermuram duka.

Dia :- apa lg diskaun perlu aku bg dlm hidup nie??semua da diskaun..
Bro :- bg diskaun kat abg dah la… abg xde pun sakiti hati kamu kan he…23x
Dia :- nk diskaun bpe percent??year end sale da hbis laa

Bro :- ala cam la hujung tahun nie xde year end sale lg…
Dia :- klu cm2..tunggu akhir thn ni la bru saya bg diskaun..hehehe

Bro :- sebab teu tnye skrg.. mane tahu kot2 hujung tahun dah ditempah ke…
Dia :- Tempah apa.??
Bro :- bro 3 kekosongan teu masih xde yg berani tempah he..23x semuanya takut tempah mau

Dia :- wakakak…sebb 2 saya pn xsudi nk tempah.walau apa pn tawarn dan promotion…xsanggup nk bg diskaun kt part 2..hahaha

Bro :- he…23x ke sanggup double trouble kan offer nie
Dia :- cukup la bang!saya da byk sgt masalah selama nie.apa yg abg nak?” (dialog balqis from cerita CINTA BALQIS) hahahaha

Bro :- ape abg nk..?? penuhi 4-4 kauta yg ade huhuh he…23x (maaf xpernah tgk cite tue)

He..23x maaf merapu terlebih la pulak kan… Ops bro gurau je tau… Xde bermaksud nak penuhi kauta yang sedia ade.

Sorang pun dah cukup la.. Even bro mampu pun belum tentu 4-4 tue mampu memenuhi apa yang bro nak.. Susah nak cari yang betul2 leh faham bro.. leh tahan dengan baran bro..

Tue pasal dulu ramai yang blah dari hidup bro. Then tuduh bro nie playboy (tukar2 pasangan he..23x)

*****************************************

Masih memerlukan respondent (yang sudah berkerja) untuk paper bro. Jika memenuhi kateria, bro harap kepada yang sudi untuk isi borang survey di laman ini.