You are here
Home > Uncategorized > Sleeping Beauty

17,437,687 total views, 1,542 views today

Sleeping Beauty

Biarkan berlabuh tirai kisah semalam
Yang indah itu ada padamu
Dengan setiap impian dan harapan
Selamat malam
Tidurlah sayangku
Siangkan tiba bercahaya
Bermula baru semua untukmu

Selamat Malam

Entry buat si dia bro yang sedang lena menemani bro sepanjang malam td (ops bro awal2 dah tido dulu, terjaga tengah malam baru minta di temani – dasar x romantik betul la)

Bro pernah dendangkan word di atas untuk si dia… Terkedu si dia dengan word bro.. He..23x yang tahu saja tahu

If bro jadi Sleeping “hansome” la kan,

Sure orang yang kiss bro (perempuan la kan) terus join bro tidur sama he..23x

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

14 thoughts on “Sleeping Beauty

  1. 1. terima ksih suki sebab aja saya buat blog sampai saya dah mahir
    2. tima kseh sebab nak bg special entry tuk saya
    3. ferrari tue tak dapat pun takper..
    4. blanja wajib sebab suki dah dapat gaji
    5. oh atie jauh..patutla gatei takder org nak garu..mintak tolong awek leman tlg garu abg suki..ahaha

    1. same huhuu…. nufffnang dah ade byk income x he..23x
    2. entry special tue belum ade lagi ek
    3. oh ala majuk la tue.. nk tunggang abg fati la tue ek
    4. gaji xmsauk lagi la… kan sy pakai bank kafir
    5. leman xnk bg awek die suruh garu kan huhuhu

  2. adeh..tgh mlm br mintak ditemani..romantik sgtla tu,kalo x romantik..hrs dia membute smpi pg..ekkeke..lawok2..nikmatnye mlm tu kan..miahahaha..

    _______________________________________

    komen bls:http://e-yya.blogspot.com/2010/01/bibik-oo-bibik.html

    kalo gitu,soh la bini dok umah jg anak. kan sng..hehe..

    skag ni makpak sll outstesen,sll tgglkan anak ngn org luar. ish..kalo difikirkan,takutnye..

    he..23x dh terjaga tue pasl mintak ditemani… romantik ek he..23x kul 5pg baru tido… selamat xngntuk kat tempat koje nie

    he…23x entah la… tp anak mmg kami akan jaga.. tgk la cam mne.. mybe ade duit.. wat bisnes sendiri je huhuu

    tue la… kire ok la tue bg jaga kat orang… ade tue siap bg kat mak bapak suruh jaga.. nk lawat sebulan sekali pun susauh.. ulur kat mak bapak pun just rm200 sebulan… ade ke patut huhuhu

  3. bukan kedai sndri la..ni jd ahli,diberikan 1 akaun kedai on9.
    jd,dpt la komisyen sket..hehe

    ______________________________

    koi 5 br tdo,wat ape ek tgh2 mlm tu?larikkkkkkkkkkkkk

    ______________________________

    anto duk ngn atok nenek,ok lagi..disygi..tp terlbh syg,xleh jugak.
    bab payah nk lawat sbln sekali tu,mmg da xnk anak la tu..suke2 je nyusahkan makpak plak.

    cam mne nk jadi ahli ek huhuhu… cam menarik je… nk mengiklan di blog sy x??

    he…23x ade la yang dibuatnye.. mlm nie pun tido lambat gak.. ade keje nk wat same2… hope teman xtertido la.. mahu kne baling dgn bantal nnt

  4. Hahahahahaha.. Lawak laa bro ni.. Huk huk.. Okey.. Skali lagi aksi manje yg ssuai untuk atas umo.. Ouh. Jeles tol.. ISk3.. ;p

    Tapi kan saye suke lagu tu… Hehehehe..

    lawak ek.. mne de lawak la huhuu… besa2 je huhu… awat jeles nie.. xleh nk manje2 ek.. moh manje2 dgn bro udah la

Leave a Reply

Top