You are here
Home > Uncategorized > Setahun berlalu

17,425,047 total views, 6,868 views today

Setahun berlalu

Setahun sudah berlalu
Januari muncul kembali
Dengan kehangatan semalam
Tanpa kusedari

Ku petik melati putih
Ku tulis sekuntum puisi
Tapi sayang tiada yang hargai

Hari ini genap setahun bro berhijrah dalam kehidupan bro dari kesesakan kota ke tempat yang mampu memberi ketenangan dalam kehidupan bro.

Memaksa keringat dicurah, idea dijana, pengalaman ditimba.

Thank buat semua yang sudi memberi perluang kepada bro untuk berada di sini. Terutama kepada makcik hamster, Kak Linda & Kak NorQ yang selama ini mendorong bro untuk maju kedepan (bukan maju tang perut ek)

Tak lupa juga Leman & Nanie (even u’ll baru kat sini)

Begitu juga dengan warga Main Office termasuk Prof Madya Dr. Sali Zaliha yang sudi memberi perluang kepada bro untuk membentuk KSAo.

Dan yang terpenting sekali, buat rakan2 blog yang sudi menjaga tepi kain bro (dalam kain belum ada lagi yang sudi he..23x ada yang sudi x)

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

9 thoughts on “Setahun berlalu

  1. hee satahun berlalu, umur pon makin meningkat. 😀

    he…23x setahun berlalu… umur mmg meningkat.. jiwa pulak semakin muda huhhuhu

  2. Hahahahaha.. Tepi kain kaaa??? Adessss.. ;p

    ~ dalam kain tu sensitip, nanti ade yg demam dan muntah2 lagi.. wakakaka..

    he…23x dalam ken sensitif ek… jaga elok tau..sure xde yg demam n muntah2 he…23x

  3. pejam celik pejam celik..
    masa semkin mencemburui kita..
    (macam tak kene je style komen ni)

    he….23x pejam celik pejam celik…. masa berjalan pun xsedar… dorg xcemburu kite pun he…23x

Leave a Reply

Top