You are here
Home > Uncategorized > Pabila, Yuna Bersama Yang Lain

17,434,507 total views, 2,172 views today

Pabila, Yuna Bersama Yang Lain

ku enggan
berpura pura ku bahagia
ku enggan
melihat kau bersama si dia
oh ku akui cemburu
telah menular dalam diri
pabila
kau bersama yang lain

Dan Sebenarnya

Malam tadi bro bermimpi Yuna.. Dia bersembang dengan family bro..

Tetapi bro xmelayan yuna pun.. Bro melayan kucing2 yang comey2 seperti si dia bro..

p/s- entry merapu je sambil menunggu si dia bro masak ikan siakap tiga rasa. Bro belanja, dia masak, makan satu family.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

14 thoughts on “Pabila, Yuna Bersama Yang Lain

  1. bro, siap mimpi yuna. X mimpi yaty ke? hehehe

    dah yuna nk masuk dalam mimpi bro cam mne… xkan nk halaukan… dah la bro xlayan die huhu… yaty nk masuk mimpi bro ke..???

  2. Hahahahahaha.. Lawak laa bro ni.. ade yuna takmo layan.. kesian dia.. hik hik.. ;p

    bukan xnk layan.. cuma xde pe2 hubungan.. klu awek ke kekasaih gelap ke.. layan la gak..

Leave a Reply

Top