Bermula monday blue untuk minggu ini..

Saat kekeringan jelas terasa (Gaji xmasuk lagi) sambil menyiapkan thesis yang hampir 70% sempurna untuk disubmit minggu ini untuk menyatakan tamat sudah pengajian ku.

Ops comey pulak awek sebelah nie ek… usha je boleh… nk gorat xleh he..23x

Moga minggu ini tidak bercelaru fikiranku kerna ketamakan sesetengah insan yang terlalu mengejar yang tak dapat, yang dikending keciciran.

Kejadian berlaku semasa Yuna perform untuk AJL (life) depan tv3.. lalu bro pun bermula bicara la kan.. (Kalau tak berbicara sure sume orang dok fokus pada skrin tv je)

“kalau ikutkan, abg nak awek yang reti men gitar cam yuna. Apa kan daya dapat yang reti men lagu happy buzday je. Tue pun kekadang terlupe” Kate bro la kan

“ayg nak pakwe yang pandai nyanyi. Apakan daya dapat yang nyanyi salah lirik & lagu” balas si dia

“nak wat cam mne. Dah cita2 nak jd komposer & penulis lirik. Bukan saja nak menyalahkan. tapi membetulkan” Cover bro

Bro dah lame xmerapu or bermanje2 dengan si dia.. Sekali sekala tak pe la share dengan korang kan. Nak tiru xpe… asalkan kejalan yang betul la ek.

Tahniah buat Yuna & the geng for first trying dapat tempat ke-2 AJL ke-24… Hope xde la peniaga mengunakan popularity yuna menjual tudung yuna di pasaran.

Entah2 yuna beli tudung pun kat Jalan TAR je….