You are here
Home > Uncategorized > Oh Yuna..Jangan layan diriku lagi

17,652,825 total views, 7,017 views today

Oh Yuna..Jangan layan diriku lagi

Bermula monday blue untuk minggu ini..

Saat kekeringan jelas terasa (Gaji xmasuk lagi) sambil menyiapkan thesis yang hampir 70% sempurna untuk disubmit minggu ini untuk menyatakan tamat sudah pengajian ku.

Ops comey pulak awek sebelah nie ek… usha je boleh… nk gorat xleh he..23x

Moga minggu ini tidak bercelaru fikiranku kerna ketamakan sesetengah insan yang terlalu mengejar yang tak dapat, yang dikending keciciran.

Kejadian berlaku semasa Yuna perform untuk AJL (life) depan tv3.. lalu bro pun bermula bicara la kan.. (Kalau tak berbicara sure sume orang dok fokus pada skrin tv je)

“kalau ikutkan, abg nak awek yang reti men gitar cam yuna. Apa kan daya dapat yang reti men lagu happy buzday je. Tue pun kekadang terlupe” Kate bro la kan

“ayg nak pakwe yang pandai nyanyi. Apakan daya dapat yang nyanyi salah lirik & lagu” balas si dia

“nak wat cam mne. Dah cita2 nak jd komposer & penulis lirik. Bukan saja nak menyalahkan. tapi membetulkan” Cover bro

Bro dah lame xmerapu or bermanje2 dengan si dia.. Sekali sekala tak pe la share dengan korang kan. Nak tiru xpe… asalkan kejalan yang betul la ek.

Tahniah buat Yuna & the geng for first trying dapat tempat ke-2 AJL ke-24… Hope xde la peniaga mengunakan popularity yuna menjual tudung yuna di pasaran.

Entah2 yuna beli tudung pun kat Jalan TAR je….

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

19 thoughts on “Oh Yuna..Jangan layan diriku lagi

  1. die beli on9 kot..malu la nak kuar jalan TAR..dah femes..kang kena serbu..hehe

    he..23x die beli on9 ek.. kalau cam teu bro pun nk wat bisnes jual tudung on9.. men tahu yuna beli kat bro ke.. leh ayat sekali huhu

  2. Err… kak tie kurang minat dengan yuna laa… terutama tudung dia. Macam aneh je rupanya.. hu hu.. maaplah..

    he..23x tudung die mmg nmpk aneh gitew kak

  3. Perghhhh.. Aksi manje2 ni tak blh nengok oleh budak bawah umo ni.. Wakakaka.. ;p

    he..23x ade ke yg bawah umur baca blog bro ek… cam xde je kan he…23x ke Dr farhana yg bawah umur nie huhu

    jgn riso..aksi manje bro dah bertapis huhuhu

  4. seronok sgt tgk yuna menang mlm td…
    minat lagu2 yuna!!yuna comey

    huhuhu… nk pinang yuna leh x he…23x camla die nk pandang org cam bro kan… ala dalam fantasi sudah la ek

  5. dah ada dah tudung yuna…..

    bro dh nikah ke tgk AJL sesama ni????? apa yg aku ketinggalan selama 3 bulan???

    ops byk yg mu ketingalkan dalm 3bulan nie he…23x

  6. oh,peminat yuna rupenye..hehe

    **yuna nie famous ngan satu lagu aje ke?

    bukan peminat yuna… cuma nk awek cam yuna je he…23x

    yuna ade gak lagu len.. cume lagu nie je yg selalu difameskan oleh media masa.. belum ade lg syarikat rakaman nk amik die.. so cam susah nk wat album… then confirm la xde org nk promote lagu die yg len kan

  7. Peewit sket dengan aksi manja bro tu~
    hehe

    yeay~yuna mng!!!!

    huahua ;p

    btw,chaiyok2 buat thesis~~~
    nnti nk pnjm tjuk time sy nk buat bley???hehe ;p

    he…23x aksi manja2 sikit je tue..xleh manje lebih2… karang ade pulak yg jeles bace kat blog bro huhuhu

    thank ek… nk pinjam tajuk..?? nk amik tajuk same cam bro ke

  8. Huhuuhkk..bro ade ati nak awek main gitar..tersedak awek lu pagi niee..pe2 pong yuna still the best…

    .mmg ade hati pun he…23x nk wat cam mne… lgpun die mmg reti men gitar..tp xde la expert mane pun huhuhu

  9. bro suka yuna eh….huhuhu…okeh apa kalau awek bro xreti main guitar..kalau dia reti…kang yuna takleh cari makan dah pasni ahhahaha

    he…23x mane de bro suka yuna… bro suke yg pandai men gitar je..

    kalau awek bro reti men gitar.. bro la jd komposer die huhu…. yuna leh je dok bawah syarikat rakaman bro he..23x

  10. yuna best=)..tp masuk opis nie..ade akak tu kutuk2 yuna xpuas ati..Yuna memang semalam..ish2..juri kan lebih adil dan profesional dlm menilai..keputusan adalh muktamat..kan.kan..

    he…23x nk wat cam mne kan.. lum tentu sume org leh terima artis pilihan sendiri kalah kan

  11. wahhh…. taste Yuna!!! Tak hengat!!!
    hahahahah…
    by the way…. secara jujurnya… bila dengar suara dia pertama kali kat radio… sy dengan kawan ketawa berdekah2… sbb rasa lagu dia tu sungguh lucu dan macam org yg malas nak nyanyi..

    Bila tgk dia di tv, mula berkenan kat dia sebab orgnya sopan sungguh..

    semalam… dengar dia bawa lagu oh bulan dalam versi yang paling sedap yang pernah vic dengar.

    taste kne tgi he…23x dpt cam yuna pun dh ok la tue he..23x tp elok klu dpt yuna terus he…23x (pasang angan udah la..)

  12. sedap ape suara Yuna… wlaupn elle xminat sgt…hihihi…

    –> 3words tu bkn I Love You… try again… hihihi… elle discover sndr la edit2 layout tuh… 😉

    elle pandai nyanyi x he…23x

Leave a Reply

Top