You are here
Home > Uncategorized > Menunggang Ferrari

17,437,131 total views, 986 views today

Menunggang Ferrari

Kisah perbualan anak derhaka dengan dot dot dot (bawah umur jangan baca, komen xpe he..23x)

Al-Kisahnya Bermula dari application Facebook (try la kalau berani)

Anda manja dengan siapa??

Keputusannya :- Anda Manja Dgn Boyfriend/Girlfriend anda! Anda Dibelai oleh kekasih anda..tapi keluarga anda diabaikan..DUrhaka!

Maka terjadi la perbualan ini

A : hahaha..ngok gak kuiz ni..xpsl2 kne durhaka..
B : leh mintak family ko sumpah ko jd kete sport
A : pas2 kete sport 2 msti ko nak kan?
B : mesti la.. leh tunggang ko hari2….
A : bongok..

B : aku gurau saja noh
A : ku thu la..lau btol2 ade yg kne mkn kaki kang..hehe..
B : wei.. kete ade kaki ke.. baru aku tahu

Sekali kekasih die mengomen pulak
C : ku yg naik kete tu sbb aku laki die muhahahhahahahahaa menunggang ferari lah pas ni daku muhahahahahahahha
B : ferrari tue… sure bunyian enjin die memecah kesunyian malam

Bro sedang menjalankan project Fun Tube.. Hope success la ek..

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

17 thoughts on “Menunggang Ferrari

  1. bro..ape yang bro maksdkan dlm blog b tu? tanye khaizarien tntg kes org kahwin pokai tu ke?

    bukan la.. tnye pasl kes geli org yg cakap lebih.. mampunya x je… nk itu ini..tp pakwe.. satu haram xde pe2.. dah die habiskan dulu… xsempat pakwe nk wat saving… nk je hasut pakwe die tglkan die je

  2. hehe,

    ni cam bau kedewasaan lah
    anak dara x bole komen lebih2. hehe

    he…23x mane ade bau2 ape2 pun nie… bro dah spray perfumes cap ayam dah….. ops sape kate anak dara xleh komen lebih2… xluak pun he…23x

  3. td cube buat kuiz tu…
    skali manja ngan kekasih da….
    heheheh

    oh dah cube ek kuiz tue… ops manje dgn kekasih ek.. dgn ibu bapa cam mne pulak..??? anak durhaka ek.. nie nk sumpah jadi ape pulak nie.. peti ais ke or ferrari

  4. lar kenapa tulisannya kelabu asap… mata k zan yang rabun ke atau pc ni dah kelabu… sowi x boleh komen…. tulisannya yang tak jelas…

    mne de tulisan kelabu asap kak he…23x oh ke akak xjeles nie… he..23x

Leave a Reply

Top