Teknik cara mudah memakai kain sarung he…23x (buat lelaki ek, bagi yang bakal berlaki pun kne tahu gak, mana tahu tertibe laki manje2 mintak kamu pakaikan)

Ops entry ini bukan berniat nak ajar korang cara nak pakai kain pelikat.. Cuma nak ditujukan kepada golongan-golongan masyarakat yang suka jaga kain (bukan jual kain)

Elok gak korang jaga tepi kain orang dari jaga dalam kain orang..

Bila jaga tepi kain, sekurang-kurangnya korang prihatin gak dengan orang sekeliling. Tapi biar la bertempat, jangan dok mengumpat pulak.. Kalau tolong meringankan ok gak tue.. baru nampak kita hidup bermasyarakat.

Buat mereka yang suka atau minat jaga dalam kain orang pulak, pastikan korang jaga leklok.. Jangan sampai kantoi dengan bini dorang & cover2 takut Jais ke, Jaim ke, Jawi ke xkantoikan korang ek… Bagi yang merelakan dalam kain dia pastikan bersih & jangan menjaja pulak.. Xpasal2 byk penyakit dapat.

ape yang bro merapu nie ek he..23x

Anyway bro seorang yang suka pakai kain je kat rumah.. peredaran udara lancar gitu… senang bernafas.. tapi tolong la jangan jaga tepi kain 9dalam kain xpe.. itu pun kalau ada yang sudi

p/s- siap pun entry time pening kepala menyiapkan thesis.. ada sesiapa yang sudah berkerja nak jadi respondent bro x? kalau nak just jawab soalan survey di Thesis Question.