You are here
Home > Uncategorized > Jaga Tepi Kain Orang

17,653,534 total views, 614 views today

Jaga Tepi Kain Orang

Teknik cara mudah memakai kain sarung he…23x (buat lelaki ek, bagi yang bakal berlaki pun kne tahu gak, mana tahu tertibe laki manje2 mintak kamu pakaikan)

Ops entry ini bukan berniat nak ajar korang cara nak pakai kain pelikat.. Cuma nak ditujukan kepada golongan-golongan masyarakat yang suka jaga kain (bukan jual kain)

Elok gak korang jaga tepi kain orang dari jaga dalam kain orang..

Bila jaga tepi kain, sekurang-kurangnya korang prihatin gak dengan orang sekeliling. Tapi biar la bertempat, jangan dok mengumpat pulak.. Kalau tolong meringankan ok gak tue.. baru nampak kita hidup bermasyarakat.

Buat mereka yang suka atau minat jaga dalam kain orang pulak, pastikan korang jaga leklok.. Jangan sampai kantoi dengan bini dorang & cover2 takut Jais ke, Jaim ke, Jawi ke xkantoikan korang ek… Bagi yang merelakan dalam kain dia pastikan bersih & jangan menjaja pulak.. Xpasal2 byk penyakit dapat.

ape yang bro merapu nie ek he..23x

Anyway bro seorang yang suka pakai kain je kat rumah.. peredaran udara lancar gitu… senang bernafas.. tapi tolong la jangan jaga tepi kain 9dalam kain xpe.. itu pun kalau ada yang sudi

p/s- siap pun entry time pening kepala menyiapkan thesis.. ada sesiapa yang sudah berkerja nak jadi respondent bro x? kalau nak just jawab soalan survey di Thesis Question.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

10 thoughts on “Jaga Tepi Kain Orang

  1. owhh tibe2 teringat…g mamak pun pkai ken pelikat je kan…hehehe smapi time bro xde, kwn2 leh teringat bile nampak mamak pkai ken pelikat..
    hehehee

    he…23x kenangan je sume tue huhu ala xsalah punpakai kain pelikat g mamak kan

  2. siap ade tutorial pakai kain lagi..
    pakai kain buat solat.. macam bapak-bapak je dok rumah pakai kain.. hehe gud luck!

    he…23x just jumpe mase mengoogle.. so xsalah kongsi dengan semua kan.. nkwat cam mne,, dah mmg nmpak cam bapak2 pun duk rumah pakai kain.. pengaliran udara lancar kan

  3. ishk2
    bole lak dia ni
    makan pon lagi senang kan kai ken pelekat. nasi pon bole tambah2x hahaha

    he..23x bukan takat tambah 2x.. 3-4x pun boleh huhuhu… bro kekadang g kedai mamak pun pakai kain pelikat je

  4. hahahahaha.. yg tak tahn tu tulun pakaikan.. apekah? takmo laa pakaikan.. wat sogan ajo.. ;p

    Bro, pkai kain pelikat itu sexy.. Org kate laa.. Hahaha..

    he…23x lelaki kekadang mmg memerlukan org ke-2 untuk memakai kain (bg yang xexpert or yang nk manje2) terutama kalau pakai samping..

    bro mmg sexy pun berkain pelikat….

  5. setuju ngan farhana..kalau kene gaye..memang sexy..segak gituu…lelaki2 yg pakai kain pelekat nie.

    .he…23x tiap2 hari pakai ken pelikat.. makan ke on9 ke tido ke (g ofis je pakai suar) klu nazz tgk sure tergoda he…23x

  6. biar betul bro kai ken pelikat gi kedai mamak ? huissshhhh….. jauh ke dekat ?

    mmg betul pun bro g kedai mamak pakai ken pelikat je… xde la juah gak.. he…23x siap dok sebelah meja bekas ketua menteri selangor he…23x die pun pakai ken pelikat je

  7. jaga kain leklokkk..jangan sampai terlondeh..hehe 🙂

    epal jgn riso… kain bro terjaga tau… belum ade kes terlondeh.. klu riso terlondeh… ikut je tutorial kat blog bro

  8. hehehe… sll ke bro jaga tepi kain org nih?? =p

    –> elle tau tukar2 blog sejak ada blog la… bkn susah mn pn… hehehe

    eh xde la.. bro jaga kain bro je la…kain bro pun dah banyak dah nie

    oh ye ke…. bagus2 huhuhu

Leave a Reply

Top