You are here
Home > Uncategorized > Gunting Rambut

17,449,343 total views, 1,812 views today

Gunting Rambut

Gunting Rambut..??

Oh tidak… Tidak sama sekali… Tidak sama sekali untuk bro potong rambut..Tapi cam perlu.. Memang perlu..

Demam bro masih belum kebah lagi… Cuma tanda2 nak ok tue dah nmpak dah. Bro dah tahu dari siapa bro dapat virus demam nie.. (menyesal usik die.. xpsal2 berjangkit la pulak..)

Kalau ikutkan sudah lama bro tidak memendekan rambut. Last pun masa bulan 4 (time international conference) Kemudiannya hanya otter tepi & belakang sahaja.

Sebut pasal potong rambut ini, ade berapa perkara bro nk kongsikan.. Tapi…..

Nenanti je la.. bro xleh nk berfikir time domam2 nie… (Doakan bro copat baek)

Untuk pengetahuan korang, Bro hanya potong rambut time demam, exam or ade big function sahaja. Kalau x, susah la nak nampak bro berambut pendek.

lagipun si dia bro mmg suka bro berambut panjang

Bro masa sekolah dulu pun berambut panjang. Cuma sembunyikan di sebalik songkok je.. Hanya yang tahu sahaja tahu

(Bagi mereka yang masih bersekolah jangan tiru cara bro cover rambut panjang. (tak baik jd hipokrik)

P/s- hari nie ramai mak bapak g bawak anak dorg potong rambut..esok dah start sekolahkan

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

7 thoughts on “Gunting Rambut

  1. Bro.. Ikut mane yg bro suka okeyhhh. Kalau botak pn kami ikut jek.. Hahahaha.. 😉
    ~ cpat2 sembuh..

    botak…?? Oh tidak… katekan tidak pada botak… nnt bro sebijik cam bro mazidul

  2. dah pecah rahsia bro sembunyikan rambut panjang dlm songkok! mcm mana cikgu disiplin bleh terlepas pandang ye…iskkk iskkk iskkk musykil

    xperlu la nk musyikil jika…. cikgu displin pun rapat… dah namanya pun pengawas yang ada post tgi.. n lagi satu jrg ade kat sekolah he..23x so cam mne nk kantoi…

    ops tue cite zaman mude rumaje dulu la… lgpun zaman tue.. yg kepale botok je kne tindakan..takut join group skinhead

  3. get well soon..eh sok nk nek skola..bek ptg rmbut..nti cekgu rotan..haha tetibe..

    harap bro cepat2 la baik ek huhu…. ala esok sekolah… bukan nk g pun walaupun sekolah depan rumah bro je he..23x

    lgpun sekolah depan rumah bro nie sekolah rendah.. bro layak g taska je… hantar anak he..23x

  4. lelaki nampak lebih segak berambut pendek… kalau hensem tapi rambut panjang pun… biasanya mereka selalu disalah anggap sebagai tak matang dan kurang komitmen dalam perhubungan.

    oh ye ke…. bru bro tahu…

    bukan xnk berambut pendek.. takut ramai yg terpikat nnt… sape yng susah… bro gak yg susah…

    mmg selalu org anggap cam tue sebenarnye..tp kne tgk gak kerjaya seseorang tue cam mne.. bg mereka yang berfikiran terlalu jauh (pelukis or ahli falsafah) kebykan berambut panjang…

    yg xterurus teu selalunya yg prof2 or yg gila2 je he…23x

  5. rambut pendek tu kemas
    nmpk smart2, sopan2 gtu..hehe :p

    skrg nie xnmpk ke smart2 or sopan2 huhuhu ok je kan… cuma if rambut panjang baru nmpk cam bro nie seorang yang berfikiran ala2 kreatif gitew

Leave a Reply

Top