You are here
Home > Uncategorized > For Energy Malam Jumaat

17,442,336 total views, 1,547 views today

For Energy Malam Jumaat

Ops jangan fikir bukan2 pulak ek.

Tapi bnde nie mmg elok untuk mereka yang sudah berkahwin, xperlu nak minum minuman tenaga or pil2 yang dijanjikan boleh memberi tenaga. tipu je semua itu, Xpercaya cuba check kes Adi Putra..

Di sini bro nak share serba sedikit pertua malam jumaat

Petua Kecantikan Semula Jadi Petua Cepat Dipinang (Ringan Jodoh)
Hendaklah dibacakan Surah Yusuf pada sebekas air yang bersih sebanyak 3 kali pada malam Jumaat. Air itu hendaklah dimandikan tiga pagi berturut-turut dan diminum 7 kali setiap hari selama tiga hari berturut-turut.

Mengekalkan Kecantikan
Kalau mahukan wajah sentiasa cantik amalkan surah Yusuf setiap malam. Di samping itu, untuk mengekalkan kecantikan, tadah air embun malam Jumaat dan sapukan ke wajah, dibuat air mandi ataupun minuman. Menghasilkan kulit cantik. Amalkan meminum air campuran pucuk pegaga dan lobak merah yang telah dihancurkan.

Maaf untuk pertua laki bini malam jumaat bro xleh nak kongsikan ek he..23x Maybe di lain entry.

Fikir2kan & selamat beramal

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

14 thoughts on “For Energy Malam Jumaat

  1. bagusnya tips bro ni…nak amalkan lah senang orang nak pinang nanti muahahahahaha!!

    ala tips besa2 je… xde maknenye amalkan maakn telur 3suku leh wat org senang nk pinang… ingt dorg nk test drive ke b4 pinang he..23x

  2. ye btol xperlu minum air penguat tenaga tongkat ali n kcip fatimah..

    sbb yg tuh banyak bahan pengawet..yg kite xtau sejauh mane bahaye dlm bdn kite..

    nona xde pengalamn la part kahwin tuh…
    msh belajar lg..(hehehe)

    he..23x lawak la komen nona nie huhuhu…. yup makan telur 3suku dh ok..xperlu nk minum air penguat ke ape ke… kan huhuu

    mash berlajar ek.. berlajar kat mne la tue ek

Leave a Reply

Top