You are here
Home > Uncategorized > DVD Blue

17,413,329 total views, 1,724 views today

DVD Blue

DVD Blue..??

Ops…!! ini bukan entry rapu rapan yang bro rekakan untuk mencari publisiti murahan.

Bro tahu ada diantara korang nie suke yang blue2kan… (Ops bro sikit2 je, xbaik nipu kan he..23x)

Dan bro leh beri jaminan antara korang nie mybe dalam 95% melayani DVD blue kan.. Baik ngaku sebelum bro bukak cite antara mereka yang kantoi dengan bro.

Cepat ngaku….!!!!
Dialog mereka yang kantoi dengan bro

Gul :- Bosan pulak petang nie, selamat ade DVD
Bro :- Ko tengok DVD Blue ke.. Baik ngaku
Gul :- Xbaik tuduh2 aku, aku nie gadis suci lagi

Bro :- Ko jangan temberang dengan aku, betul kan itu DVd Blue
Gul :- Memang la DVD ini blue color

Bro :- Nampak sangat DVD Pirate
Gul :- Mane ko tahu pirate
Bro :- Coz ori warne die gold he…23x

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

18 thoughts on “DVD Blue

    1. tulah..pasal..nak beli ori malas..lebih2 lagi filem melayu..tunggu jelah astro tayang

      sekarang kan ade astro… xsempat nk tgk confirm ade ulang tayang.. xsempat gak..leh rakam kan

  1. haha..ni msti trpengaruh dgn iklan sblm tgk VCD kn..? :p

    bro..klu VCD tu kaler gold, tp sy spray jd kaler ungu..kira VCD ori ke x..?

    he…23x mne tahu bro terpengaruh dgn iklan sebelum tgk dvd ek huhuhu

    xkisah color warne ape.. klu pirate tetap pirate….

  2. memang teman baru beli dvd blue pun…
    sebab semua org kata citer tu bagus..
    citer hindustan yg tgh hot skang ni..
    citer ikan jaws… heroin dia Katrina Kaif lagi..
    Sanjay Dutt… Akhsay Kumar pun ada..
    k la… nak layan BLUE kejap.

    he…23x layan la.. nk join same leh x

  3. bro nape org suka kata blue..nape x yellow ke or oren ke….yup…ako rase kalu oren baru teransang…ngehhh..ngehh..luar topix dh nie

    ops ye ke oren baru teransang he…23x….. xtau pun huhuhu

Leave a Reply

Top