You are here
Home > Uncategorized > Bila lelaki Mangsa Rogol

17,411,034 total views, 2,563 views today

Bila lelaki Mangsa Rogol


Hari-hari kita disajikan dengan kisah rogol, dirogol, termengandung, buat anak haram, buang anak, dera anak, jual anak (eh nie dah start merapu dah nie)

Terutama berita yang disajikan oleh akhbar putar memutar (HM – pubsiti cite2 ala2 gitew untuk melariskan akhbar tabloid dorang)

Dan selalu yang menjadi mangsa confirm la perempuan kan.

Rogol – Mangsanya perempuan
Dirogol – Mesti la perempuan (Nyah kes lain ek)
Termengandung – Perempuan gak yang mengandung
Buat Anak Haram – Perempuan gak jadi kilangnya
Buang Anak – Perempuan gak yang buang, coz laki dah larik

Cuba u’ll bayangkan jika tempat perempuan itu, digantikan dengan lelaki.

Besa la kan.. Dalam kes2 cam nie, lelaki (yang menjadi pemangsa) selalunya bermulut manis, menjantan sangat & xleh nk kawal nafsu..

If perempuan yang menjadi pemangsa cam mne ek..?? Dengan apa mereka akan mengayat si lelaki ek

Baru2 nie bro terbaca keratan akhbar mengenai mangsa rompak, cabul & cubaan merogol. Tetapi, niat perompak untuk merogol terbantut kerna si mangsa tengah datang bulan.

Bayangkan la jika yang dirogol adalah lelaki, apa yang wat si perompak (perempuan) terbantut niat nak merogol si lelaki itew.

– Mati pucuk kot he…23x
– Spender berminggu xbasuh
– Hutan Amazon belum diterokai

Bukan niat bro nak memburukan kaum lelaki. Cuma nak vice versa sesuatu yang lelaki wat pada perempuan biar terkena batang hidung sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

16 thoughts on “Bila lelaki Mangsa Rogol

  1. bro sebab x tegak terkulai je mcmn x stim langsung hodoh plak tu rupenye..ngehh…ngehh..kuangg..kuangg..merapu doh..

    amboi die punye komen… selamat bukan bro punye… yang terkulai teu sama ade xbernafsu or mati pucuk je

  2. Waaaaahhhh.. Tinggi imaginasi liar.. Ekeke.. Hmmmm.. Pompuan pemalu laa.. Ade ke yg nk rogol lelaki? Hehe.. Kcuali yg jiwa tak btol laaa.. Huuhuu..

    ~ ataupun mat negro.. wakakaka.. ;p

    sape yang tgi imaginasi liar tue ek… ana ke bro he..23x huhuhuhu

    bro just nak korang bayangkan jika kejadian rogol itu kne pada lelaki (si perogol) just nk dorang sendiri rase ape yg org yang pernah dorg rogol tue rase….

    knpe dgn mat negro..sebab dorg punye beso ek

  3. hahahhaha…
    bro,ade ke ppuan nk rogol lelaki..
    ppuan kn kaum yg pemalu n dia akn “buat” dgn org yg dia cinta je kui3…
    lelaki slalunya main belasah je…
    hahhaha

    he…23x yang tue bro xtau…

    bro just nak korang bayangkan jika kejadian rogol itu kne pada lelaki (si perogol) just nk dorang sendiri rase ape yg org yang pernah dorg rogol tue rase….

    mne mu tahu laki selalu belasah je sape.. n perempuan just dgn org yg dorg cintai je nie…

  4. erm..xtau nak komen..xsuke topik2 cam nie..

    xsuke knpe.. bro tnye… if laki yang selalu merogol tue..dirogol oleh perempuan… maksud bro dorg jd perempuan yg perempuan jd lelaki.. pe yg dorg rase ek… dah rase cam teu baru dorg sedar ape yg dorg lakukan selame nie

  5. lelaki kene rogol/..teringat filem senario..heheheh…

    macam mane ek wanit terbantut nak rogol lelaki? sebab lelaki berserah sangat kot..hahaha

    ops yang senario teu mmg lawak..

    kan bro dah nyatakan ape yang wat wanita terbantut nk rogol laki..

  6. mungkinkah akan jadi begitu? cam pelik aje.. last2.. pmpuan jugak yg kena.. hmm…

    tue la… so cuba korang bygkan jika laki yg jadi mangsa… he..23x cam mne la nasib laki yg selalu mengambil kesempatan pada perempuan

Leave a Reply

Top