You are here
Home > Uncategorized > Bengang

17,420,250 total views, 2,071 views today

Bengang

Aku bosan dengan kerja mu
Aku rasa buang masa
Kau selalu menyusah kerjaku

Aku fikir kau tak betul
Lebih baik kau bersara
Biar kan diriku terus bahagia

Kau tak fikir aku terseksa
Walau jasad dan juga nyawa
Sebagai tanda aku terpaksa wat kerjamu

Maaf lagu ini bro rosakan dan rapu rapaknkan untuk kepuasan hati. Lirik sebenar dan full ada di sini.

Maaf bro bz sangat untuk melawat blog korang dalam seminggu nie, banyak benda yang bro fikirkan dan perlu dibuat. Thank wat Jaz coz sudi share SPSS 17 dengan bro.

30% to go…. siapkan thesis, then habis sudah… Leh request up gaji, jawatan or tukar tempat koje.

-Amin-

p/s- Masih men”sketch” novel bro.. Maybe dalam 10 babak bro akan share dalam blog ini. Tapi tgu thesis bro siap la ek.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

20 thoughts on “Bengang

  1. ngehhh..ngehhh..kukuiii..ako suka aarr lirik nie..mcm ade kena mengena dgn ape yg ako alami kek opis niee…adaiiiiyooo

    oh ye ke… sila gunakan lirik ini menyanyi di ofis mu he…23x amat dialaukan

  2. bro.. novel tu masuk kan la i skali… ahakss.. hehehe… tgk la gbr my baby… ;p

    he..23x buat mase skrg xtergerak nk buh ayu dalam novel nie huhu.. tp leh je nk selitkan nama n watak kocik… nk x

  3. gaji naek, kene belanjer folowers blog bro ah..
    bru deal an..?
    hahaha

    ops… he…23x gaji xnaik lagi la.. belanjer..?? bro selalu belanje dgn wat contest je huhuhu…. ade berani he…23x xpun meh la jumpe bro.. baru bro belanje

  4. jgn kena saman ngan penulis lirik sudahlah,eheehhe.

    saman knpe pulak.. bro ingin menyampaikan perasaan bro melalui lagu die huhu.. nama pun bengang kan huhuhu

  5. sy pun merasa bengang gak ni
    nyampah2 gitu..hahaha
    serius wlpn ade gelak2 😛

    bengang n menyampah knpe ek.. bgtau sikit huhuhu nie mesti ade bnde yg melucukan terjadi ek

  6. “Jadilah ketua yang disegani bukan ditakuti….kalau anda ingin dihormati & disayangi belajarlah memahami perasaan orang lain…faham lah situasi orang lain…jika tidak hiduplah anda dengan kebencian orang lain!!!!”

    mybe nona boleh kongsi kn kate2 ni..apabila ketau kite membuatkn kite bgg

Leave a Reply

Top