You are here
Home > Uncategorized > Setahun Hijrah Ku

17,435,471 total views, 3,136 views today

Setahun Hijrah Ku

Hijra, as an Arabic word meaning migration (also romanised as hijrah, hejira and hegira)

Sudah hampir setahun bro berhijrah hampir 100% dari niat hijrah bro setahun yang lalu.

Bro ada wat entry di awal penghijrahan bro di blog lama bro .. Hijrah Ku..

Dalam setahun ini,

  • Bro berkerja under mereka yang berkaliber & terkenal
  • Merasai kesensaraan politikus yang tuttttttt
  • Pertambahan berat badan
  • Bertambah tanggungjawab
  • Diperbanyakkan tanggungan & kepercayaan
  • Bertukar status
  • Merasai detik menamatkan study bro di tahun ke-5 he..23x

Anyway, Terima kasih bro ucapkan kepada

  1. Kedua-dua ibubapa bro
  2. Si Dia Bro
  3. Prof Madya Dr. Sali Zaliha
  4. Lizawati (selaku insan yang banyak menolong, sape yang tolong sape entah la kan he..23x)
  5. Rakan2 seoffice
  6. Rakan2 bloggers & facebook
  7. Mereka-mereka yang banyak menolong
  8. Pengguna jalan raya yang pentingkan diri
  9. Politikus-politikus yang mempergunakan apa yang mereka ada untuk nama mereka
  10. Dato’ VC (yang permurah mengajak kami bercuti time seluruh Malaysia @ Dunia sedang bercuti)

Ops terbanyak la pulak kan huhuhu….. Ok, mahu wat koje.. Hope u’ll sudi2 la join contest bro.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

7 thoughts on “Setahun Hijrah Ku

  1. hijrah dari student kepada penggangur –>> i like
    penghijrahan status –>> berat je rase beban nie

    hehehe

    pling best hijrah dari satu tempat ke satu tempat yg len tanpa hala tuju

    he..23x tue pasl sesat huhuhu

  2. salam hijrah bro! 😉

    guess what!sy dah berjaya buat entri psl contest tu~sgt3 mencabar wooo…semua sy dah buat kecuali

    1.email bnda2 yg bro nak ke email tu, *gmbr sy yg kononnye tercomel* tu kena email sekali???

    2.sy dh dftr dkt Malaya Online tu, cuma part nak paste entri tu tak boleh sebab die kata invalid p/word plak, camne nak buat? hee ;p

    sy buta it.m,maaf.hehe

    oh,lupe,ni link nye…

    http://anakcikmad.blogspot.com/2009/12/bfundi-broframestone-dengan-cik-lizi.html

    he..23x xpe2… yang penting emilkan detail ek. coz bro nk prepare untuk tempat korang mengundi nnt

Leave a Reply

Top