You are here
Home > Uncategorized > Pening Memecahkan Kepala

17,657,887 total views, 435 views today

Pening Memecahkan Kepala

Entry pendek malam ini, sebelum bro melelapkan mata (khas buat mereka yang malas nak tido dok blog walking di malam hari)

Dua 3 menjak ini, bro memeningkan kepala dengan kerje yang sememangnya bukan bidang bro. Sampai nak termuntah2 & terpitam2 di depan komputer di pejabat.

Maaf bro bukan budak IT.. dan xde ape2 kelayakan dalam bidang IT.. So don’t push me to do the things that i’m not expert into it.

Bro dipertanggungjawabkan untuk membina website department yang baru. Alhamdulillh dah siap 70%, maybe esok dah boleh di publishkan. Selepas itu mula la sesi mengemaskini & memenuhi kehendak pengarah.

Dalam memeningkan kepala.. Sempat jugabro menyiapkan template khas buat Khaizarien. Hope anda sudi singgah ke blog beliau & sudi2 la berkenalan ek.

Ada sape2 yang nak join contest ke? cepat hubugi bro, sebelum bro menempah hadiah untuk contest. Terima Kasih

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

7 thoughts on “Pening Memecahkan Kepala

  1. laa..bole mintak khidmat u la ni..tlg betulkan blog I yang x brapa nk siap tu…plzzzzz :p

    blog mane yg xseberapa nk siap tue ek… bro klu wordpress boleh la… blogspot xbeberapa reti sgt

  2. Bro.. Pening kaa??? Kasi injection satu kali sure tak pening daa pasni.. Hehehe. ;p
    Takpa bro, all the best utk keje bro.. Usaha yg baik hasil pn mst not bad.. 😉

    ~ ehem ehem.. sape khaizarien tu? ngehehe..

    nk inject kat mne ek ana… jgn la kat punggung bro…itu jarum saiz berape ek..?? he…23x

  3. dalam cakap xpndi pun dh siap 70% tu
    hihi

    ok la tu…chaiyok3~
    moga dpt buat dgn best *ayat kasi tukar psl nk ckp all d best, adik kita ni dh ckp* ;p

    haha!

    mmg la xpandai..tp pengalaman bisa mengajar bro… ala xde bnde yg bro xleh wat if xberusaha….

Leave a Reply

Top