You are here
Home > Uncategorized > One Drop Perfumes Youth Pack

17,453,477 total views, 5,946 views today

One Drop Perfumes Youth Pack

Assalamualaikum wbt & salam sejahtera

Bro membuat promosi mempromote blog perniagaan bro dengan si dia bro (dah lama bro xberniaga, terlalu memfokus pada pekerjaan)

Buat masa kini hanya beberapa product sahaja yang dijual

  1. One Drop Perfumes
  2. Dhia Perfumes (awal tahun depan)
  3. Gelang Kristal
  4. Gelang Kristal (Home making- bro wat sendiri tau)
  5. T-shirt (bro xde idea nak mendesign)
  6. 2nd hand stuff (kalau ada)

Hope u’ll sudi mempromote blog kedai bro ek. If u’ll nk minta diskaun pun boleh, asal beli banyak la ek

Link ke blog kedai bro

http://belibuy.broframestone.com

Ops jangan tanya knapa bro gunakan BeliBuy…. coz BeliBuy itu Trademark blog bro sebelum ini. Cadang nak beli domain www.BeliBuy.com if perniagaan bro laku.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

7 thoughts on “One Drop Perfumes Youth Pack

  1. wo, kencang bisnes seh…bgus2, smoga btmbh maju semaju bas maju..ok…bila lg melayu nk bkak kedai?kalu ilmu dh cukup di dada apa slhnya..

    he..23x tgh nk kencangkan balik… dulu stop kojab coz bz dgn bnde len.. n xde org nk nolong…

  2. huhuk…huhukk..bro ako minat aar gelang kristal…nape baju design x tau plak…

    he..23x klu berminat leh je order dengan bro… ade lg stock len..tp nenanti la upload… bz dgn koje len

    baju nk design take time sikit… klu boleh biar la baju tue ramai yang minat huhuhu

  3. Bro.. Ade youth pack gak ke? Wah.. Mnarik.. Satu family saye gune mende ni.. Ahaks.. 🙂

    ~ youth pack tu brape harga dia bro?

    harga rm25 je.. yg len2 pun ade gak yg di kecik kan huhuhu….

    klu berminat leh je order byk2… bro leh bg diskaun baik punye

  4. dah kaya nanti jangan lupa peanut k..
    heheheh
    nni mesti tengah kumpul wet nak kahwin ni
    ehehhehe

    cam mne nk kaya if peanut xnk beli dari bro kan huhuhu…. mmg kumpul duit pun…

Leave a Reply

Top