You are here
Home > Uncategorized > Cendol Pulut

17,682,256 total views, 3,383 views today

Cendol Pulut

Bosan pula tengahari ini, panas berangin pula tue

Kalau dapat perkena cendol pulut mahu terangkat gak nikmatnya setengah kepenatan dari Subuh tadi dok berkerja di kebun.

Pe kan daya bos besar Bloggers Malaysia, Dakjaat xmahu belanja semangkuk. Alasannya di miri kedai tutup he..23x

Si Dakjaat ini antara muke2 baru yang baru menjejak kaki di blog bro. Fikiran die yang terlalu Open membuat bro lagi selesa bersembang dengan die (ops nie bukan kes mengapu ek – cendol semangkuk bos)

Buat rakan2 blogger yang selalu menergah blog bro. Ada eloknya kita menyokong industri berblog dengan menjoinkan diri ke facebook Bloggers Malaysia.

Mana tahu kita mampu wat gathering blogger malaysia secara besar-besaran

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

19 thoughts on “Cendol Pulut

  1. haha! nak cendol gak dia ni .. 😛 tunggu aku kembali ke perak buat kali kedua nanti aku roger ko terus .. 😛 thanks for promote our Group… 😉

    gathering besar-besaran? uuuuu! gerun lak aku dengar……. mesti melibatkan bajet yang tinggi …

    1st time turun perak bile ek… jgn turun time musim hujan… xde la nikmat perkena cendol huhuuh

    xperlu la gerun.. mane tahu Tun Mahathir join bloggers Malaysia… mahu die fully sponsor he..23x

  2. Pergh!
    kenapa Dakjaat dapat promosi ni?
    Ku nak gak~
    Hahaha~

    Dakjaat dah lama di kenali di alam blogging~
    =]

    he…23x zara kan dah selalu bro promote he..23x bro dah lame kenal Dakjaat cuma bro xpernah bersembng je huhuhu bro even berblog dari 2006 tp xramai yg kenal huhuhu (yg mengenali bro sume dah xberblog huhuhu)

  3. bro, di musim panas ni cendol pulut mmg laris, puas dan kenyang :p

    sini bahang len macam… mybe malam nie nk hujan kot… klau dapat perkena cendol mahu 2-3 mangkuk pun xcukup… he..23x

  4. Hehe.. Saye tak suke cendol.. Sbb rupe dia mcm ala2 laksa.. Boleh ke gitu? hehehe… ;p

    Tapi ABC layanssss.. Panas kan cuaca.. Hmmm..

    ala2 laksa?? eh bukan ala2 hingus hijau yg pekat tue ke he…23x cendol nikmat die lebih dari ABC…

    cam ABC sume bnde die dah campurkan.. so rasenye berbagai2… cam cendol.. hanya cendol je rase cam cendol

  5. aritu pertama kali minum cendol dari susu … rasanya yang tradisional gak yang sedap… santan kelapa…. aparrraaa..ni terkenang cendol d petang2 ari…mana nak cari kat sini…

  6. heheh kenangan terindah dating kali pertama d gerai cendol silibin~~ berpakaian lengkap baju sekolah..hakhakhak n tiap kali berada di ipoh pasti gerai itu yg d tuju..keenakannya masih sama seperti kasih yang bertaut~~

  7. salam bro.. nak gak cendol tu..
    kalau dpt share2 la skali.. huhuhu.. =P

    nak join gak lah.. boleh ker?

    ops xdpt la nk share2 dgn bro.. g order mangkuk len.. nnt masuk dalam akaun kamu ek huhuhu

    biskutz meh la join contest yg bro wat huhuhu… jgn la xjoin huhuhu… sian bro tahu huhuhu

  8. saya x suka cendol hijau
    saya x suka cendol pulut
    saya suka cendol pink. sedap.

    hehehe. bro, saya suda add link kamu. senang nk berkunjung ke sini. hope u dun mind.

    cendol pink itu cendol ape ek??? sedap ke???

    eh susah2 je add link blog bro huhuhu…. hope sudi2 la jejak ke blog bro yang banyak merapu nie… salam kenal dari bro…

  9. lolly tak suka cendol pulut.

    wat la entri pasal makanan lain. miahaha.

    kek cokelat ke? agaga

    awat xsuke cendol pulut ek lolly huhuh sedap pe huhuhu he…23x siap wat permintaan nk bro wat entry pasl makanan len tue hhuhuu

    lolly bile mahu masuk contest bro huhuhuu adik bro selamat sampai rumah malam td

Leave a Reply

Top