You are here
Home > Uncategorized > Cari Penjodoh

17,433,286 total views, 951 views today

Cari Penjodoh

Bro merenung & tercari2 dari udara
Bro merenung & tercari2 dari udara

Seminggu sudah berlalu, tetapi huhuhuu

Timur ke barat selatan ke utara
Tak juga aku berjumpa
Dari musim duren hingga musim rambutan
Tak kunjung aku dapatkan
Tak jua aku temukan
Oh tuhan inikah cobaanIbu-ibu bapak-bapak
Siapa yang punya blog
Bilang aku aku yang tengah mencari
Sama teman bloggerku
Karna cuma contestku yang tak laku-laku

He..23x dah seminngu contets bro berlansung, tapi masih xlaku2.. bro masih xsempat nk membuat promosi dari blog ke blog sebab kekurangan masa. Cuma harapkan dari rakan2 blog & promosi di facebook je

Buat masa sekarang cuma ade 3 penyertaan

Bro masih lagi mencari peserta huhuhu… contest tamat pada minggu depan. Ini cuma penamaan calon yang ingin menyertainya.

If berminat2 pe2 roger bro ek.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

13 thoughts on “Cari Penjodoh

  1. Nak join..tp nazz xpaham sgt la contest nie bro..

    ala contest bro senang2 je la.. moh la join… wat azam.. wat karangan perihal dunia blog nazz then bgtau pe pandangn nazz pasal bro.. itu je

  2. Kak tie tak ngerti contest2 ni… kepala pulak tengah pening, hu hu…

    ala tgh pening ke kak… contest besa2 je tue huhuhu just story pasal azam 2010 je

  3. ok.. roger n out…
    hehehe… k zan kekurangan waktu… tak pe bagi can org len yg muda2 gitu…

    >> jgn tanya tu… nanti jiran k zan tu pula yg jwbkan… hehe.. dia pembaca no…

    xpe kak zan… if ade mase join la ek contest saya itew huhu ops jiran kak zan pun baca blog kak zan ek

  4. Cari jodoh??? Nak nak nak.. Huhuhu.. ;p

    he..23x he..23x bro cari penjodoh la…ish die nie..nk bro cari jodoh untuk kamu ke…

    ada masa moh la join contest bro….

    1. Hahaha.. Gurau senda ngan bro.. Supaya bro tak tensen2 mncari blogger.. Heehee.. Ade kesempatan saye join ye.. Huuhuu..

      he…23x thank…susah2 je nk bergurau senda dgn bro.. tgh tensen gak nie..dok edit website baru department..pengarah dah bising

    2. Haha.. Sama2.. Dh agak dah bro ngah tensen.. Dpat dirasakan smpai ke sini haa.. Hehehe.. ;p

      Bro.. Jgn tensen sgt.. Take a break.. Have a kit kat.. Dlam dok sibuk smpat lagi tu blog running.. Huhu.. ;p

      he…23x cam mne leh terase ketensenan bro ek he…23x leh perasan ek huhuhu

      nk wat cam mane.. tekanan koje… bro bukan budak IT… so pepaham je la… nk lepaskan tensen… lyn blog la.. nie pun ade byk komen xtereply nie huhuhu….

Leave a Reply

Top