You are here
Home > Uncategorized > BroFramestone Merupakan….

17,443,763 total views, 2,974 views today

BroFramestone Merupakan….

broframestone headerSekadar entry terakhir sebelum tamatnya tempoh mengundi untuk calon2 contest bro. Bagi yang belum mengundi. Elok dipercepatkan ek (hari nie last)

Gambar header blog bro telah bro tukar time maal Hijrah sebelum nie. Besa la.. xkan nak header same je sepanjang masa kan.

Kalau ikutkan tajuk entry ini, BroFramestone Merupakan…

jor-ra?-ka?y = Buaya (translate dari bahasa Thai) kate budak2 office bro. Besa la bro kan buaya (bukan playboy) yang kuat makan & pantang nampak perempuan comey he..23x (ade ke yang comey kat sini

Di sini, bro nk share apa pendapat para peserta contest bro mengenai bro. So layan kan je la ek.

Mari kita dengar apa kata2 peserta mengenai BroFramestone.

1- Eazy Izzuddin

“BroFramstone merupakan seorang yg tidak kekurangan idea dalam menghasilkan entry yg best!”

Yup.. ini kata2 dari pengomen setia blog bro.. Memang xleh nak dibangkang pun pasal Eazy. Pengomen setia blog bro.. Hope semua idea yang bro luahkan di blog ini memberi manfaat kepada semua

2- Schult

“BroFramestone merupakan seorang yang unpredictable! HAHA. Kadang-kadang entri dia lojik kadang-kadang entri dia merepek lebih hebat dari kerepek.”

he…23x unpredictable..?? merepek cam mane he…23x dah ternyata bro mmg suka wat entry rapu rapan di blog bro… Kekadang terlampau merapu rapan. Asalkan orang xtertekan baca entry di blog bro”

3- Cila

~BroFramestone merupakan sebuah objek yang rajin mengomen di cinchilla.blogspot.com walaupon Cila tidak rajin mengomen di broframestone.com.~

He..23x tang nie bro xnak komen pe2 he…23x mmg seronok mengomen blog budak nie. Simple 7 hari2 update

4- Pu3Perak

“BroFramstone merupakan seorang blogger yang tidak pernah lokek dalam memberi idea-idea baru untuk terus berkarya ..“

he…23x cam bagi semangat pada seorang karyawan je nie… erm insya’lah bro akan berkarya. Masih menyusun tapak untuk berkarya di dunia nyata.

5- Nazz@Purple

“BroFramestone merupakan rakan blogger yg rajin update blog,rajin jenguk blog follower dan rajin memberi komen2 best.”

Komen2 yang best2 huhu… pasti ke he…23x bukan banyak rapu rapan je ke..

6- Rina

“Bro Framstone merupakan abang hensem gagah perkasa lagi bijaksana yang sangat pemurah nak bagi rina menang kali ini.”

Bertambah sorang lagi adik bro… he..23x sejak bile bro nie hensem (leh terima gak nie) gagah perkasa (mane tahu… dah try ek) bijaksana + pemurah (mungkin akan dipertimbangkan he..23x)

7- AkuFrazi

“BroFramestone merupakan manusia pembawa virus memblog sehingga menyebabkan blogger lain terkena jangkitannya.”

pembawa virus ko kate… sape yang terkena virus tue ek..sila tampil kehadapan.. Nak mintak Dr. Farhana cucuk sorang2 he..23x (cucuk tang bontot ek)

8- Lizi

“BroFramestone merupakan seorang dermawan sebab turut mau bagi hadiah saguhati walaupun entri ini tak jadi johan nanti.”

Dermawan..??? harap bagi time ade contest je la… doa2 la rezeki bro murah.. leh je

9- Puteri

BroFramestone merupakan “blogger yang aktif, idea gila-gila, mesra, mudah menjadi kawan. I like you very much!”

Si Tuan Puteri ini dulu selalu jejaki blog bro.. Then menghilang entah ke mane.. Bz jadi DJ kot… (idea bro sume gila2 ke)

******************************************
bagi mereka yang masih belum mengundi, boleh tunaikan kesunatan anda di BFundi 2009.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

9 thoughts on “BroFramestone Merupakan….

  1. Bro Pramestone ni suka gelak mcm jamal jamaluddin 23x.. Tu trademark dia kot.. Banyak wo gelak 23x tu.. Muahaha.. ;p

    ~ pape pn, bro peramah, friendly, “nakal” dn sangat penuh kasih dn sayang laa pada isteri dn anak2 dia.. Oopss.. Bakal.. Ngee..

Leave a Reply

Top