You are here
Home > Uncategorized > BroFramestone Bersantai

17,421,414 total views, 3,235 views today

BroFramestone Bersantai

BroFramestone Luqman
Sudah lama bro xtempek gambar sendiri kat blog

Sekali sekala tempek xpe kan he..23x

Lokasi :- Pekarangan Masjid Shah Alam,
Tarikh :- 6/12/2009
Masa :- 12.++ tghari…

He..23x maaf bro sudah berempunya bagi yang single di luar sana.. bagi yang berminat sila hubungi pegawai yang bertugas untuk mengetahui cara-cara memohon.

Permohonan akan terus terbuka sehingga cukup kauta he..23x

p/s- gurau je la.. xsalah kan if nak berkawan. Rasa cam nak join mana2 gathering blogger… Tapi..!!!!

*****************************************

Update contest!!!!

Senarai peserta yang sudah mendaftar :-

p/s- if ade yang join tapi bro terlepas pandang.. Sila inform bro ek

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

18 thoughts on “BroFramestone Bersantai

  1. kalau dekat leh join heheheh…amboi…satu pun tak lepas lagi ada hati nak cukupkan kouta naaa

    he…23x yg jauh kite dekat2kan huhuuh…. yg dekat kite rapat2kan huhuhu…. kne la satu2 baru leh cukup…mne lehterus penuh… ish die nie

  2. Amboi.. Nak cukupkan kuota.. Haha.. Tapi kan.. Dah boleh kawen sangat dah tu.. Dh mcm picture sebuah family.. Ade gaya jadi ayah daa tu bro.. Ape lagiiiii.. ;p

    he..23x dah ade gaya cam ayah ek… tp xde gaya cam sugar daddy kan he..23x moga dipermudahkan bg diri ku…

    1. yup dulu lagi kurus

      nie pun, hari exercise main facebook… mahu x dapat body cam nie.

      tapi la kan

      lelaki yang maintain kurus je lepas kahwin, selalunya mereka lebih banyak memikirkan masalah berbanding merasai kebahagiaan.

      klu boleh biarlah seimbang…

    2. btul cakap ko, kalau kurus x bahagia. nice one in there. ekceli wife pon secure hubby boroi ni, sbb org lain x terpikat dgn hubby…

    3. he..34x hubby boroi la paling bahaya….

      ramai gurl berkenan coz tahu stabil he..23x xpercaya?? try la… teu pasal ramai laki orang jadi mangsa he..23x

      lagi satu perut boroi nie best wat bantal.. [kata dorang la]

Leave a Reply

Top