You are here
Home > Uncategorized > Promote Contest BroFramestone

17,431,868 total views, 5,712 views today

Promote Contest BroFramestone

Ini bukan tipu
Ini betul2

Yup.. betul-betul belaka
Bro tengah menyediakan proposal contest bro… (peh ade proposal.. sure gempak tue kan)

Terbuka kepada semua warga Malaysia yang mempunyai blog (xde blog, leh tumpang tengok je la ek).. If nak join anda buat la blog anda sendiri ek. Tak kisah free atau berbayar janji ianya blog.

Hadiah yang bro tawarkan adalah 80% dari jumlah pendapatan Nuffang terbaru bro.
– T-shirt dari kedai Online bro (akan dibuka dalam masa terdekat)
– Novel (tengah deal dengan penulis novel untuk menjadikan novel die hadiah)

If ada sesiapa yang sudi menawarkan harga menarik untuk barang dorg. Maybe bro akan gunakan as hadiah nanti (sila2 roger bro ek)

Esok bro akan introduce mengenai contest tersebut

Contest bermula pada 1th – 20th December 2009 (So elok dalam tempoh masa ini anda mula menyiapkan diri anda)

Anyway.. tgu esok la ek… chow

p/s- If ramai penyertaan & ada sponsor yang sudi. insya’lah hadiah akan ditambah dari masa ke semasa.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

12 thoughts on “Promote Contest BroFramestone

  1. wah..contest ape ni bro? okeh, tak sabar menunggu ni 😀

    contest ape… dah ternyata pun di blog bro.. join je la… tp dlam tempoh contest nie… pastikan tarik ramai org untuk undi amal ek…

Leave a Reply

Top