pengsan

Khabaran di musim mengawan (entry lame bro),

“Pengantin pengsan”

“Ha…!!! Laki ke perempuan?”

“Perempuan, tak tahan panas kot lagipun xsihat”

“Tak tahan panas ke, xtahan nk tgu malam he…23x”

Sekadar celoreh dari bro di kala tgh bosan ini….

Seelok2nya pada bakal pengantin yang akan menempuh kenduri kahwin (menempuh ek bukan merempuh… jangan kau rempuh dengan kereta sudah.. habis kenduri korang), ada eloknya anda persiapkan diri anda dari segi fizikal, mental & emosi anda.

Fizikal

  • Pastikan anda mendapat rehat secukupnya sebelum majlis bermula
  • If xsehat, xperlu la anda berjemur lame2… berarak dekat2 sudah
  • Pastikan anda telah makan awal2 b4 diarakkan (xde la lapo sgt nnt)
  • Berurut apa yang patut sebelum perform he..23x (asal x patah katil sudah)

Mental

  • Ketenangan minda juga perlu b4 hari tersebut
  • Jangan dok fikir yang yang xsepatutnya exm:- gf/bf lame, skandal or titik hitam
  • Pasal hutang.. dah habis majlis baru fikir
  • Yang pasal aktiviti malam, tgu malam baru fikir

Emosi

  • Pastikan emosi anda tidak terganggu
  • If Ex2 anda menganggu wat bodoh je.. (nk harap korang, xkahwin la aku)
  • Control ayu & hensem la kat depan mertua nnt (jangan masuk buku sejarah sudah)

contest BroFramestoneContest BroFramestone akan bermula dalam beberapa hari nanti. Hope anda tidak akan ketinggalan mengikutinya

Bagi sesiapa yang ingin mengikuti contest yang bro jalankan. Sila letakkan banner contest untuk mendapat free 5 undian.