You are here
Home > Uncategorized > Panduan Mengunakan Facebook Text Message

17,432,420 total views, 85 views today

Panduan Mengunakan Facebook Text Message


Akhirnya siap juga “Panduan Mengunakan Facebook Text Message”

Panduan ini khas buat rakan-rakan facebook bro yang ingin mencuba cara berfacebook menggunakan sms.

Moga panduan ini memudahkan anda berfacebook di mana-mana dan dapat mengurangakn ketagihan anda terhadap Farmville atau game-game facebook yang lain.

Selepas ini, anda boleh berfacebook di mana tanpa perlu on9 atau mempunyai mobile phone yang canggih manggih. Cukup hanya sekadar menggunakan sms.

Alang2 u’ll dah habis membaca panduan ini. Sudi2 la klik iklan seketul dua di blog ini.

Jika rajin past2 la link ke blog ini kepada rakan2 yang lain. Sharing is Caring kan

1st publish 21/11/2009
2nd punlish 25/11/2009

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

16 thoughts on “Panduan Mengunakan Facebook Text Message

  1. bro…:) thnks 4 da info tp hp nad hp cikai2 aje..

    =p

    welcome… hp angah cikai gak ke he…23x nie bro dah update panduan tue.. leh je view panduan teu kat blog bro..xperlu nk download2

  2. Salam bro! camne erk buat blog ni boleh citer skit? kira share la ngn kitorang..,

    perlu ade hosting sendiri… die pakai application wordpress… tp untuk yg wordpress advance cam nie memerlukan hosting sendiri… baru leh edit

  3. heee
    ku gune iphone
    mmg mudah n beshh

    mu ade iphone boleh la…bro ade hp cikai je (tue pun pinjam adik punye-kes kedekut nk beli hp) so leh layan pakai sms je la… jd la kan..asal leh berfacebook

  4. lol punye fonnnnn 3315 je. sob4. miahahah

    out~ eh eh kata yg kita punye lak spnder tu. miahahahahhahahaha. yg cik atie punye kowt. opssy 😛

    he..23x nie just pakai sms je la… hp cikai pun boleh sayng oiii… asalkan line celcom he..23x

    men la tahu kamu punya ke he..23x

  5. ari tu ade mmber tanya, puas nuyu nak cakap cane..nnti bleh la jwb kat die 🙂

    —>nuyu datangggg! haha

    yes akhirnya nuyu datang jugak ke blog bro..really miss u la nuyu huhuhu rasa nak babap2 je cam babap bontot kuda…

    bro dah jadikan ianya panduan.. hope nuyu or mbe2 nuyu leh la refer ek… klu boleh sebar2kan la info ini ek

  6. alahai
    xde nye susah2
    hehe

    he..23x tau la blog dier mahal harganya… blog bro ratus2 je… erm panduan berfacebook guna sms bro dah wat leh view direct di blog bro

  7. bro saye br set kn kt hp saye..berjaye..macihhh

    dh try ek guna facebook pakai sms ek… ok la tue.. bro wat pun untuk semua kan… ade mase promote la ek…kot2 ade sape2 yg nk huhuh

Leave a Reply

Top