Selamat Hari Raya AidilAdha

Tidak seperti tahun2 sebelumnya……

Ini pertama kali bro berada di rumah disamping kedua-dua ibupada di hari raya. Ini kerana selama ini, bro jarang berada di rumah (masa berlajar di Ipoh & KL)

Tetapi….. Keceriaan masih belum terasa di sini.

Adik bongsu bro (Buah hati si Lolly)

Sekarang tengah study untuk final examnya di UTP. Hope success la. Bro nak usahakan tajaan pengajian dari mana2 badan yang sudi menaja pengajian beliau.

Adik yang ke-2 bongsu

Tadi kol, kereta yang die tumpang mengalami kemalangan. Die usahakan mendapat keretapi untuk malam ini (xtau dapt ke x… senyap je.. anggap la dapat ek) beliau berada di utara semenanjung.

Adik yang ke-3 bongsu iaitu adik bawah bro

Die sorang2 je perempuan. Dok kat selatan semenanjung. Kata semalam berada di Pahang. Hari nie kate ade kat KL tp smpai skrg xtau die balik kul berapa. Hope xde la yg buruk jd pada die

Erm esok raya pakai kopiah, baju melayu & kain pelikat.. Sure nmpak cam org tua je… Jambang menjalar… janggut pun serabai n perut pun dah kedepan he..23x

contest BroFramestoneContest BroFramestone akan bermula dalam beberapa hari nanti. Hope anda tidak akan ketinggalan mengikutinya

Bagi sesiapa yang ingin mengikuti contest yang bro jalankan. Sila letakkan banner contest untuk mendapat free 5 undian.