You are here
Home > Uncategorized > Malam Sebelum AidilAdha

17,442,720 total views, 1,931 views today

Malam Sebelum AidilAdha

Selamat Hari Raya AidilAdha

Tidak seperti tahun2 sebelumnya……

Ini pertama kali bro berada di rumah disamping kedua-dua ibupada di hari raya. Ini kerana selama ini, bro jarang berada di rumah (masa berlajar di Ipoh & KL)

Tetapi….. Keceriaan masih belum terasa di sini.

Adik bongsu bro (Buah hati si Lolly)

Sekarang tengah study untuk final examnya di UTP. Hope success la. Bro nak usahakan tajaan pengajian dari mana2 badan yang sudi menaja pengajian beliau.

Adik yang ke-2 bongsu

Tadi kol, kereta yang die tumpang mengalami kemalangan. Die usahakan mendapat keretapi untuk malam ini (xtau dapt ke x… senyap je.. anggap la dapat ek) beliau berada di utara semenanjung.

Adik yang ke-3 bongsu iaitu adik bawah bro

Die sorang2 je perempuan. Dok kat selatan semenanjung. Kata semalam berada di Pahang. Hari nie kate ade kat KL tp smpai skrg xtau die balik kul berapa. Hope xde la yg buruk jd pada die

Erm esok raya pakai kopiah, baju melayu & kain pelikat.. Sure nmpak cam org tua je… Jambang menjalar… janggut pun serabai n perut pun dah kedepan he..23x

contest BroFramestoneContest BroFramestone akan bermula dalam beberapa hari nanti. Hope anda tidak akan ketinggalan mengikutinya

Bagi sesiapa yang ingin mengikuti contest yang bro jalankan. Sila letakkan banner contest untuk mendapat free 5 undian.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

9 thoughts on “Malam Sebelum AidilAdha

  1. samat ari raya aidiladha bro. heheh. mkan daging smpai x mampu nak mkn lg ehh HAHA =)

    selamat hari raya wat cik akma he..23x bro mane leh makan daging la… darah tgi sih huhuhu

  2. salam aidiladha bro

    perut bro tak kenyang ke mkn potato…arini mesti dpt makan byk2 nye…

    bro ikut gi qurban tak..

    bro xg qurban pun… byk kerje nk kne wat kat rumah he…23x

    cik atie je yg g qurban hari tue….

  3. Wah.. Bro penah blajo kat Ipoh ek??? Huhu.. Selamat ari raye kurban yek bro.. 🙂

    yup bro pernah berlajar di Ipoh huhuuh org ipoh ke???

    selamat raya berkorban ek

  4. selamat hari raya bro!
    jangan sedih
    insya Allah semuanya okay dan sukses

    p/s:1st time sampai blog ni,suke penggunaan frasa bro . 😀

    selamat hari raya buat kamu juga…. xde bnde yg perlu disedihkan… cuma kasihan kat makbapak je..dok fikir pasl adik2 yang lain…

    thank coz sudi terjah ke blog bro yg xseberapa ini…. suke frasa?? he..23x frasa manenye… semuanya rapu rapan yang dihujah terhujah mengapai pengertian yang tersirat difahami

Leave a Reply

Top