You are here
Home > Uncategorized > Kitaran Semula Thesis

17,432,412 total views, 77 views today

Kitaran Semula Thesis

Kekadang rasa macam nak menyahut seruan kerajaan dengan melaksanakan program kitar semula

Tapi……………

Agak-agak kalau recylce thesis ada org perasan tak….

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

11 thoughts on “Kitaran Semula Thesis

  1. grr. sila oh jangan bersikap mahu berplagrism bagai.

    sbb plag tu la tesis bab 1 lol 10x kene tolak. BAHAHAHAHAHANA tau.

    lol jgn riso la… bro xde la plag bulat2…. sume dh siap dah…cuma nk dipercantik n diperkayakan je isi kandungan nya

  2. ada ada ada..sbb tu plagiarism namanya..hehe

    mne de plagiarism la… melainkan 100% bnbde ue org len yg punye… nie bro recycle bro buh bnde2 len jugak..so kuar sure len sikit hasilnya

  3. x baik plagarism.
    bak kata lect sy, plagarism adalah satu jenayah besar! ehehe.. 😛

    xbaik tuduh bro plagarism…just kitar semua thesis yg pernah dikeluarkan.. bro just menjadikan ia sebagai sumber rujukan…dan bukan 100% thesis yg start dari 0

Leave a Reply

Top