You are here
Home > Uncategorized > Kisah Hotel Bajet

17,437,213 total views, 1,068 views today

Kisah Hotel Bajet

Sekadar gambar hiasan, Credit to ATOQA

Seawal 5 pagi, bro terbaca status seseorang di Yahoo Messenger bro yang berbunyi ” Xleh balik, tido dihotel Jerteh” lalu bro dengan ringan jarinya mem”buzz” member tersebut maka berlaku la perbualan di bawah

Bro : Salam
Dia : W’salam, wassup bro.. lama tak dgr khbar.. sihat?
Bro : Sihat je, ko tue yang senyap, oh lupe baru habis exam ek.

Bro : Tido hotel nampak
Dia : A’ah..hotel bajet je..
Bro : Ko jgn buat benda yang bukan2.

Dia : hahah muat2 masuk sorg je dlm bilik..
Bro : brdua xleh ke..?? sorg atas sorg bawah
Dia : Hahaha.. hampeh ko

Kasihan kawan bro nie kan, seronok pulak menyakat die time pagi2 nie. Dia terkandas di jerteh coz beberapa kawasan ditengelami air. So kena tunggu air surut la.

Dia merupakan student USM, bro kenal pun sebab die otai dalam MLM yang bro join sama pada tahun 2007. Sekarang die jadi otai di business yang lain.

p/s- rasa ade ada kot gambar dengan die time jumpa di KL

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

16 thoughts on “Kisah Hotel Bajet

  1. xpela wei..asal selesa tdo pun dah ckp…skrg ni ekonomi merundumm..so sumer la kn bajet k..ahaks

    he..23x nk cari calon isteri pun kne bajet gak… hantaran tgi2 tp xleh pakai pun xde makne gak

  2. Bukan salah hotel budget..
    Salah orang yang menggunakan budget hotel untuk buat perkara tak senonoh…

    Tapi seingat saya dah lama tak menggunakan budget hotel… sbb kali terakhir tertido budget hotel… ternampak lipas dalam toilet… terus menjerit sampai nak rak…

    he…23x cam tue rupenye cerita nya

  3. Huhu pernah dengar orang gelar hotel budget/hotel murah sebagai hotel ayam. Dulu2 naif betul, saya boleh tanya “ayam apa? ayam kan tido kat reban”. tak pasal2 kena gelak guling-guling wakakakah.

    mmg org selalu ckp hotel bajet nie hotel ayam… (rumah pelacuran tp xnmpk pun bnde yg dilacurkan… senyap2 sudah) masu\k sejam dua sudah…xde pun bermalam he..23x

  4. tapi kan bajet hotel ni actually agak complete dan selasa gak. dan yg penting MURAH. ahha 😀

    yg dlm gmbr nie hotel yg dibajetkan.. bukan hotel bajet 20-30ingt tue

  5. hoho bro
    gile pikiran bro terlebih
    hek3
    niway, lama xjejak. bz ah bro. cuti sem ni br nak start balik hobi lama yg d tinggl
    huhu

    rindu bangat sma purplez huhuu he..23x nk wat cam mne kan pemikiran bro sentiara berlebihan di awal pg he..23x naik malam dah mula kepenatan gitew

  6. lame tak jejak blog bro..baru nak kemas kini list dilot..dah besepah bagai…
    sapekah otai itu bro..bisnes apakah itu..

    xpe dilot..asalkan jejak ke blog bro sudah huhuuh…. bro je yg terbatas nk lawat sume blog.. mne yg tersempat je skrg nie hhuhu bz dgn koje

    busines MyMode je….

Leave a Reply

Top