You are here
Home > Uncategorized > Bro @ PJ-Damansara

17,431,842 total views, 5,686 views today

Bro @ PJ-Damansara

Assalamualaikum wbt @ salam 1Blog

Bro akan berhenti berblog untuk seketika (ala cam xbesa je korang dengan bro kan), cam besa la kan bro kne outstation lagi.

Destinasi kali ini di PJ-Damansara

Bro akan berada di sana mulai hari ini iaitu 10/11 – 12/11 or mybe sampai ke 13/11 (bergantung pada keadaan)

Bro tidak boleh berjanji dapat berjumpe dengan mereka yang ingin berjumpa. Kne tengok keadaan juga. Bro tak biasa sangat kawasan sana. Kalau area Kelana Jaya lepas la… short cut or tempat makan sume tahu he..23x

So bro akan off berblog, berfacebook n bermafia wars untuk jangka masa 3hari. Harap tiada yang merindui kan he..23x

Tapi cam besa la kan…. Rerajin la komen blog bro nie.. terutama entry yang lepas2

chow

Buat adik Bro yang bernama Lolly.

Happy Buzday la ek.
Moga comey2 selalu n rerajin dtg komen di blog bro… Hadiah..??? tahun depan la ek

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

9 thoughts on “Bro @ PJ-Damansara

  1. grrrr.
    tengs bro !
    awal gila wish. padahal 2 ari ag :):)
    KEHKEHKEH. tengs ya !
    terharu gila2 tu !

    *present leh beli rr time outstion.ngee :):)

    bro wish awal2 takut lupe la lol… bro nie kekdg pelupa orgnye….

    thank present tue…xdpt nk ditolong he..23x

  2. ahaa..sunyi sungguh bro…
    nnt turn saye lak..
    ikut jejak langkah bro nie

    lalink nk ikut jejak langkah bro yg mne ek…. sunyi ek..patut la blog bro semgu xmeriah ek..

    bro dah pulang dah… jom kite bikin onar di blog bro ek

Leave a Reply

Top