Bila Kumbang Bukan Seekor

16,897,888 total views, 2,099 views today

Bila Kumbang Bukan Seekor

Kejadian berlaku semasa bro & ofismate tiada… (time bro outstation hari tue).
Bro terbaca di status facebook salah seorang rakan offfice….

Office hari nie sunyi skit sbb dua ekor kumbang di RA x de..huhu…dorg g berfoya2 di residence…hahhaa

Dan ini antara komen bunga2 di office bro….

aman duniaku…oopppsss!! :-p -Miss L-

tenang dan aman damai…..peaceful…. -Mdm Q-

aman damai sejahtera kt sni…dose nk marah seseorg pn x de hari nie..jd bdk baik..huhuu -Miss N-

btl la tenang sampai kt opis cni pn blh rase -Mr R (department len tue)-

Sekali officemate bro yg follow bro g outstation mengomen dan direply

“salah tu N. sorang g beribadat. sorang g berfoya2.”

“beribadat???cam x caye je…befoya2 itu caye ar…hahaaa”

“hahaha xde maknenye g beribadat kat sana…”

Sekali teman si empunya facebook membuka controversi (malas nk menaip..korg baca la ek)

Facebook kumbang

He…23x ade2 je korang ek… layan kan je la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Bro Framestone

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Page with Comments

  1. haahaha….
    mst bro slalu wat bising and gangu akak2 tu wat keja kan…
    lalalalalalala

    ~he…23x eh xde la… bro xde pun wat bising or ganngu dorg…bro nie hanya penyeri je kat tempat koje

  2. apa kata kita tukar lak.
    takyah kumbamg ngan bunga.
    kita wat sudu dan garpu.
    tak pun cicak ngan kubing
    tak pun rumah dan tangga.

    *apa apa je lah. agagaga.

    mmg komen kat FB kadang2 menggelikan hati~ I LOVE FB. ceh tetibe.

    xpe la…senang sikit klu pakai kumbang or bunga…. coz teu lagi pandan…. bunga bermadu n bersepah.. kumbang pulak leh usik bunga sana sinie he…23

    p/s- pe yg bro merapu nie….

    bro dah kurang sikit berFB nie… xenjoy cam mula2 dulu

  3. gelaran sudu ngan garpu kiteorang bg kat couple dlm kelas yg dok berkepit 24 jam..
    huhu..

    dlm fb pon boleh bergosip..
    wah..nti nak kene try bergosip kat fb pulak..
    huhu

    awat xbg gelaran belangkas je…dok berkepit dlam kelas he…23x tang garpu tue len macam je he…23x (garpu merayap ke)

    dah selalu dh ade org bergosip di facebook…bro layankan je la

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *