You are here
Home > Uncategorized > Bil Tertunggak

17,434,443 total views, 2,108 views today

Bil Tertunggak

Pastikan tiada bil yang tertungak di Malam Jumaat nie ek..
Sila tunaikan tanggungjawab anda
Jangan makan luar, utamakan mereka yang lebih memerlukan

Banyak tul bil nk kne selesaikan nie…

  • Bil tertunggak akaun Stremyx yg lame
  • Bil air
  • PTPTN
  • Hutang Loan persendirian

Ada sape2 nak tolong bro selesaikan x?
Gaji minggu depan masuk… tp minggu depan mmg betul2 memerlukan duit…

p/s- Sabtu lepas bermula sudah aktiviti kahwin mengahwin di hujung tahun ini.. Jangan la lupe2 jemput ek

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

15 thoughts on “Bil Tertunggak

  1. blum keje dah banyak bil tertunggak.. apa la bro..

    –>> dua minggu ‘bil’ tertunggak x kan sama ngan 3 bulan bil yg tertulis tertunggak.. renung-renung kan.. <<–

    he…23x

  2. ——>
    huhu…
    xyah turun kl nak makan mcd..
    turun kuantan pon dapat cari mcd..
    jom la turun kuantan..
    hehe

    he…23x nmpk sgt nk suruh bro belanje mcd la ek

  3. hahahaa….
    nak gelak jua..
    yeah sila selesaikan bil tertunggak anda..

    peanut nyer bil celcom tak bayar2 agi ni
    bro sudi tolong bayarkan tak?
    😀

    oh tergelak ek… knpe tergelak nie huhuhu…

    xde mknenye bro nk bayarkan bil celcom peanut ek…. len lak lu kite disatu bil kan….

    1. kalau tak kedekut,
      sila bayar bil celcom peanut
      hehehhe
      😀
      he24X<—trademark bro..hehehhe

      bro mmg kedekut sgt he…23x byr la sendiri ek huhuhuhu bro pun tepon pakai prepaid je tau

  4. hahaha.. bro ni.. cepat2 lunas kan..
    saya hanya mampu tolong pandang aje.. hehehe..

    jgn riso…bro lunaskan hutang secara slow2 la nie… xnk tambahkan hutang lagik

  5. haha..jgn tunggu lama2 bro..dan jangan cari along..bukan along kepada adik2nye tapi along ceti..hehe

    bro x men la along ceti…xpasl2 je.. korg sume leh jumpe bro or layan blog bro nie

Leave a Reply

Top