You are here
Home > Uncategorized > Addicted to Facebook

17,454,737 total views, 7,206 views today

Addicted to Facebook

Facebook AddictedLately, Bro banyak cover balik seminggu bro xberfacebook.

Ramai la pulak tertanya ke mana bro menghilang… Bro lesapkan diri ke PJ@Damansara atas urusan tertentu.

Semalam, tertibe tergatal la pulak tangan ini, nak cuba try test kuiz kat facebook. Dan bro tercuba try test kuiz berkaitan dengan addicted to Facebook.

Dan tengok la result korang ek . (bende nie xleh nk menipu).because the addiction percent is calculated by taking in account the user’s recent activity on facebook, group and page affiliations, completeness of profile, number of connections etc.

p/s- result di atas mmg bukan result bro.. Tetapi kenalan bro.. (identity dirahsiakan)

If nak cuba try test. U’ll leh click application Addicted to Facebook (makesure u’ll dah login akaun Facebook korang dan bukan akaun orang lain)

Buat Duit Dari Mudah.com

Ada bisnes, tapi tak berkembang
Ada barang, tiada sambutan
Ada blog bisnes, tiada pengunjung
Ada Keinginan, cuma tiada tempat untuk mencuba

Meh cuba ubahkan nasib dan rezeki anda dengan Panduan Buat Duit Dari Mudah.Com

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

15 thoughts on “Addicted to Facebook

  1. sy pon da try..hnye 53% kut..hehe.
    *lame x msk sini,sbb x add bro jd followers lg..nk add skang..
    ermm..nnt add la kite kt fb..search Pn eya..

    53% ek..ok la tue..xde la teruk sgt huhuhu….

    oh patut la xnmpk dtg sinie he..23x teman ade jd follower kamu…tp xde mase nk tgk blog2 yg pernah di follow… harap pada yg sudi dtg je…

    ok dah add dah dlm facebook… jom muka buku

  2. wakakak edited sbb ari2 kene bukak…wakakaka

    –>> boleh saja..sediakn saja bahan2nye….

    –>> no tepon?…tgok la dlm hepon sendiri..ade x name “little angel” @ “melati” wakakaka tu la number tepon atie..kalo xde cari sendiri…

    –>> so first come first serve la..xpayah nk amek or berkongsi ngan org len punya,…the best will win..so tgok cermin n pndang diri sendiri..layak ek x nak amek hak org len

    berape dapat ek untuk keaddictkan anda

  3. sama tp tak serupa en3 kita…
    BTW rasanya aku belum terpengaruh la..
    cuma ada tp tak aktif..

    he…23x klu sama entry kite confirm la ade yg mengopy paste kan he…23x jgn terlalu aktif takut xterkawal nnt kak

  4. sy sgt lh tidak addict
    x wat kuiz tu pn dh tau x addict..sgt lh jarang sy berfacebook
    bosan + malas
    hehe

    jgn kate berfacebook, berblog n bersms pun kamu malas kan he..23x betul x cakap bro nie he…23x gurau je la ek

  5. Bro.. Dasat gak tu 81%.. Saye 72% jek.. Haha.. Tapi.. Memang pesbuk ni sgt mengaddictkan.. Kan bro?? Hehehe.. ;p

    eh yg 81% tue bukan bro…bro just 65% je… yg 81% tue cik angah (if farhana kenal la) bro just men mafia wars je kat facebook tue.. ade mase add la bro ek

  6. entah kenapa saya belum bernafsu lg nak buka facebook. ramai gak kawan cuba add – keluar dlm emel

    he…23x masih xnk terpengaruh dgn facebook kot..tue yg xbrnafsu nk berfacebook kan

  7. sayalah 2 ..hahaha..
    memang nad aktif berFB skrg nie..
    kebanyakan game n kuiz dah nad try =p
    pssttt..bro sorry lama x jenguk blog bro nie… =p

    he…23x maaf bro print screen result nad he…23x jgn marah ek huhhuhu

    xpe2 xpe… bro faham nad xde masa nk lawat blog bro kan… bro pun kekdg xde masa nk beblog gak

Leave a Reply

Top