You are here
Home > Uncategorized > Xpax BlackBerry Facebook

17,459,911 total views, 3,078 views today

Xpax BlackBerry Facebook

Celcom tidak tergrak hati untuk mengiklan diblog bro. So jangan ingat bro nk promote celcom yang kureng.

Sekadar cita seram untuk dikongsi dari blog wanie.

“hahahah (gelak pontianak), aku akan rampas apa yang kau rampas dari aku”

“Pergi!! pergi!! engkau dah mati”

“Pulangkan, pulangkan hak milik aku, Mat Salleh”

“Pulangkan apa, aku tak rampas apa-apa dari kau, mariam”

“kau rampas Xpax blackberry aku, aku tidak dapat melayari facebook, tidak boleh menghantar & menerima email, tidak boleh tengok video”

“Hey Mariam, dengan access tanpa had serendah 1 ringgt setiap hari, siapa yang tak mahu”

He..23x gurau2 je la… xde maknenye bro nk wat cite seram kat blog bro nie. Karang korang gak yang xdatang.

Bro dalam mood xnak berfacebook, sejak uka depan facebook dah bertukar lain. So cam mana bro nak lepaskan addict bro terhadap Mafia Wars mahupun mengomen wall korang.

Erm alahai

p/s- xmau addict2 dah dgn facebook. Udah2 la tue korang. Stop la bertanaman n bela ikan tue. G wat koje. Bukan kojekan facebook

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

13 thoughts on “Xpax BlackBerry Facebook

  1. ala..biarlah bah bertanaman dsana bro…sy da level 27 men tanam2

    he…23x bro dah level 157 kot mafia wars… xmen2 tanam2 nie… xde byk mse sgt nk tuaikan

  2. muahahahah..tahape2 iklan tu..sabo jele..
    ermmm, wani pon not too addicted dengan fb.x layan pun game2, pemberian2 org huhu..malas nak layan.join fb just nak cari member2 lama 😀

  3. eh yeke fb dah bertukar? sumpah langsung tak perasaan. luth ckp da tukar. tetibe ya blurr. apa yg tukar? haha. blur blur..

    kat sini block ma fb, fs, ms sume. so haram la nak berfb. heee. sebab tu sampai x prasan fb bertukar…

    elok gak ia block. hehe. (suke ke x ni diblockkkkk)

Leave a Reply

Top