You are here
Home > Uncategorized > Terlalu Peribadi

17,437,579 total views, 1,434 views today

Terlalu Peribadi

“Hai, sudah berempunya ke??”
Antara persoalan yang bisa kita dengari sampaikan kite boleh menjawab “eh xde saolan len ke nk tanya… xromantik betul”

Baru2 nie bro tersembang dengan sahabat yang baru berpisah dengan bro atas sebab berpindah tempat koje. So bro nk share satu cerita yang beliau cite kat bro. (ala sharing is caring kan)

Dorg:- Awak sudah berempunya ke
Dia :- Single lg tp x available (dah tunang, nk ngaku single lg), awak pulak
Dorg:- Soalan itu terlalu peribadi untuk saya perkatakan

Sengal tul la jawapan die tue he..23x

malayaOnlineBanner

Status bro hari ini?
Tengah kebosanan, ada yang sudi nk temani bro x?? he..23x cam nak pergi shopping la pulak.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

12 thoughts on “Terlalu Peribadi

  1. ceh, dia yang tanya dulu.. boleh pulak tak personal masa nak tanya tu.. haha~

    tue la kan…terase sengal je kan…die tue dh suami org,..anak 2 gitew… gatainye… ko pepaham je la kan…bro pun gatai gak…

  2. gahahaha 😀
    ingat an ape sgt la peribadi nye
    huhu
    lame bha ta lepak blog bro

    tue la…lame sgt x dtg blog bro…bro dah rindu bangat same miss zazaw he…23x

Leave a Reply

Top