You are here
Home > Uncategorized > Rompak Bank

17,419,226 total views, 1,047 views today

Rompak Bank

Seorang pencuri sangat pakar merompak bank di mana kepakaran utamanya adalah memecahkan kod rahsia pintu lemari besi. Ia selalu bekerja sendiri tanpa dibantu anak buah atau asistennya.

Suatu ketika, ketika di tengah malam dia memasuki sebuah bank yang baru 1 minggu dibuka dan dirasmikan. Sebuah almari penyimpanan dengan nombor rahsia yang paling canggih berhasil dibukanya.

Namun ia sedikit hairan kerana di sana tidak terdapat wang sama sekali, melainkan cawan-cawan berisikan puding warna susu. Ruangannya pun dingin sekali. Akhirnya ia memutuskan untuk memakan puding- puding tersebut sebelum membuka almari besi lainnya. Kerana lapar ia habiskan semua puding di almari besi pertama.

Almari besi kedua berhasil dibuka, sekali lagi ia terjumpa puding dalam cawan-cawan plastik. Seluruh almari ada 5 unit, dan kesemuanya berisi puding, dan ia menghabiskan kesemua sekali puding.

Namun ia dengan kekenyangan pulang ke rumah dan masih agak heran, kenapa bank itu tidak menyimpan wang sama sekali. Atau mereka memang sudah mengetahuinya akan dicuri? Aah biarlah yang penting aku kenyang serunya.

Keesokan paginya dengan setengah mengantuk ia terbangun kerana suara penghantar surat khabar memasukkan surat khabar ke dalam rumahnya melalui celah jendelanya. Sambil menguap dia membuka surat khabar dan terpaku melihat Head Line di halaman pertama dengan judul bertuliskan dengan huruf yang besar -besar.

“BANK SPERMA DIROMPAK”

Credit to GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr.

p/s- xsalah memalam gelak2 kan

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

20 thoughts on “Rompak Bank

  1. ya ampun…..
    tersgt la jijik pooh bca…
    ahakz./…..
    adoi..

    blueeekkkkkkkkkkk

    he…23x bro lagi la… hampir termuntah gak membacanya… cam hape je…

  2. xder keje dah ke bro?? puding susu kan lain rasa nya ngan sperm tuh.. ? ke sama?

    –>> x pnh rasa puding susu apatah lagik sperm.. haiss..

    bukan xde kerje…cuma terbace bnde nie… n rase cam nk share dgn sume je he…23x mane cik ayu tahu len rasenye ek he…23x jgn tnye kite…kite bukan kaki merasa… puding susu lg la xpernah rase…

    so same la kite kan..xpernah rase bnde2 nie

  3. salam bro frame..

    eeeee.. bile bace nak last2 tu.. rasa geli lah plak.. adeh.. hehehe.. (^__^)

    out of topic gak:

    hahaha.. kalau dah lelaki kan.. memang tu lah yang dia sukanye.. ish2.. marah cik atie tu nant.. hahaha..

    ha.. tu lah.. memang bernyawa sungguh.. meleleh airmate ni tau.. huhuhu.. (^__^)

  4. uish,sedangkan owg yg tulis blon nie pon nk termuntah…
    apatah lagi owg yg membaca entry nie…
    hahahahahaha
    adoi…
    masalah problem tol~

    O.U.T – xnakkkkkkkkk……
    busuk la mulut bro..
    ahakz….
    xmao dh….
    serik2, xmao dh sshkan owg…
    hahahahaha

    he…23x mne de mulut bro busuk…masin je he…23x

    eh mne de bro yg tulis.. bro copy paste je he..23x pooh dah termuntah ke

Leave a Reply

Top