You are here
Home > Uncategorized > Miss Peanut Mr Bean

17,456,173 total views, 8,642 views today

Miss Peanut Mr Bean

Mr Bean Love Miss Peanut
Mr Bean Love Miss Peanut

Entry khas atas permintaan CikPeanut (Dia tahu bro tengah xde idea merapu rapan dari semalm sampai ke hari nie.. Sebab tue xde entry terbaru)

B4 merapu sejauh2nya la kan… Bro nak bertanya

Apa bezanya Bean & Peanut ek.. Ada sesiapa boleh terangkan pada bro x.. (Sebenarnya tahu cuma saja nak bukak topik hari nie)

Tak tahu nak story ape pasal CikPeanut

Bro kenal CikPeanut nie nak dekat setahun gak tapi Bro kenal Mr Bean lagi lama dari bro kenal CikPeanut he…23x

He..23x hari nie bro dok melayan rapu rapan budak U yang agak bijak menguruskan formula b4 exam semester ini.

Ini antara formula ciptaan Prof Madya CikPeanut dan juga formula yang Prof Dr RapuRapan BroFramestone (peh panjang tul titlenye)

Dia : lapar+ngantuk=ponteng kelas…betulke formula aku ni?
Bro : salah la…formula betul –> lapo+ngantuk=lupa ade kelas pagi nie
Dia : hahaha..patutlah tak jadi formula peanut..cam ni rupanya formula, ye prof? hehehhe
Bro : yup…tue baru betul…. untuk formula ponteng kelas pulak cam nie -> malas+bosan+tido=ponteng kelas

Dia : siapkan esemen+study group+rain sket+nak g makan=alang2 g kelas lah..
Bro : ok nmpk menarik jugak formula tue
Dia : boleh di praktiskan g kelas+jalan kaki=penat
Bro : salah la… g kelas+jalan kaki=berkat ilmunya, pahal kira ikut berapa tapak…. g kelas+kelas cancel=wat penat je pergi kelas he…23x

He..23x rajin pulak bro merapu rapan ek… Semua nie perbualan di facebook (moh la add bro ek)

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

12 thoughts on “Miss Peanut Mr Bean

  1. bro = mr bean kah?

    if bro = mr.bean then
    baked bean = bro;
    else
    bro = bro;
    end if;

    adoila busannye jadik programmer yg da biol..tepon da la kne blok..huuuuu

    ape kes wat programming kat blog bro nie…arghhhh pening kple bro… (selamat bro xamik IT even koje dah cam pegawai IT)

    1. sebab bosan seharian wat coding..pastu xde bahan bacaan..cuti2 nih x de org update blog..sbb bro update maka blog bro la jadik mangsa..huhuhu..

      ala sian die ek..xpe2 leh je kaco bro kat sinie… bro lagi la… xde idea langsung nk wt entry pasl pe tau… bosannye cuti he….23x

    2. eh bro kt upsi da mcm pegawai it? keje apekah yg bro wat?

      pegawai It kat department nie dah berpindah koje under SPA… so buat masa skrg bro yg ken amik alih tempat die sehingga kekosongan di isi huhuhu

  2. entry ni menandakan
    bro ni betul2 takde idea
    nak update blog

    😉

    he….23x erm eh urmmm aha… ye bro ngaku yg bro tgh xde idea nk update blog…ade satu entry tp di auto publishkan pd hari esok….

  3. eleh bro .. add kat facebook tp x jumpa pun jugak.. mn ntah memberlist nya.. x pernah update pun facebook awak tu bro??

    ade la.. ke salah add huhu…sila search nama syukri mohammad nor….

  4. wah…bro malulah..
    bro kate nak wat entry puji2 peanut
    hehehehhe

    erk..sape nak belajar formula ponteng kelas ke, tak ciapkan esemen ke..
    meh tanya peanut
    hahahahahha

    peanut ase peanut tu kacang yang sedap tu..
    bean tu cam kacang lembik2 tu
    hahahha
    tu kot bezanya

    erk..peanut tak de sebarang skandal ngn mr bean ye…

  5. Peanut butter makan dengan roti pon sodap..hehe..
    komen takde kena mengena ngan entry 😀
    Sama tadak idea cam Framestone

    he…23x sorry ek iza wat entry xde idea he..23x tp cam menarik je peanut butter makan dgn roti

  6. hahahaha formula yg bgus sgt2…
    meh bley try praktik kn…
    bro nk mintak formula cr bf bru n lupe kn owg yg pernah d syang2 nie…
    hehehehehehehehehehehe 🙂

    he…23x formula merapu2 je tue huhuhu…..

    sonang je nk cari bf baru
    ape offer+offer baik+pakej baik=leh wat boifrnd

    beragama+bertaggjwb+berkemampuan=sesuai jadi suami

Leave a Reply

Top