You are here
Home > Uncategorized > Minum Air Sabun

17,432,381 total views, 46 views today

Minum Air Sabun


Tambah 100 @ 100 plus gitew,
Fav bro dari dulu sampai la sekarang…. akan datang xtau la kan
Terutama time demam la. Elok untuk bersihkan toksin2 dalam badan time demam. baru cepat baik

Semalam, selamat satu carton 100 plus bro beli untuk stock buh di rumah. Ops 100 plus tau… Bukan power root. Nanti xpasal bro cakap “Saya Menang Motor”.

Tapi bro baru2 nie ade tersembang dengan seorang blogger tue (Ops jangan tanya siapa die)

Die demam, so bro cadangkan la minum 100 plus, tapi die boleh cakap cam nie

Tak suka la air tue. Rasa cam air sabun

Air sabun…??? (bro terkedu…selame nie minum xrase cam air sabun je)

He…23x korang pulak minum 100plus rase ape pulak ek…. ade x yang rase cam air sabun..???

Cam mane la rasa air sabun yang orang Jepun bancuh di zaman penjajahan ek… ke budak nie dulu mase tengah membesar hari2 minum air sabun kot

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

19 thoughts on “Minum Air Sabun

  1. muhahahah =p air sabun…
    asna minum gak.. tp biler abis wat sport ar hehe.. @ biler letih sgt bdn..

    Time demam.. minum air mask jer byk~

    mmg elok minum air masak time demam..tp klu nk cepat… kne layan 100 plus… bukan layan air sabun…

  2. Sejak bila 100 Plus rasa cam air sabun?
    Errkk~
    Mungkinkah dia golongan veteran yang pernah melalui zaman Jepun?

    =]

    tue la…. bro pun rase cam tue la… tp bile selidik umur…masih muda lagik….nmpknya bro kne wat penyelidikan… check betul ke 100 plus tue ada kandungan sabun atau x or lidah budak tue ade prob

  3. kalau saya pulak rasa macam air serai..erm boleh gitu 😀
    dulu tak suka sangat, tapi lama2 atas alasan nak sembuh cepat, minum jugak lah..lama2 boleh terima, tapi still rasa macam air serai wakakaka

    la…sorg lg…cam mne leh rase cam air serai pulak nie….

  4. erm..air sabun..? jap2..sy nk recall memori msa kecik2 kot ade trminum air sabun..rasanye xde..so, xdpt nk bygkn rasa air sabun tu bagaimana..

    tp wlu camne pun, sy pn TAK suka minum 100 plus ni..bkn sbb rasanye mcm air sabun..tp sbb MASAM sgt le..huhu..mgkin akn ade org yg pelik, tp tu le hakikatnye..sy ni tak thn masam..

    so, klu time demam tu, kena paksa minum, baru le sy minum..klu x, jgn harap le..minum sirap lagik best!

  5. 100 plus mmg bagus!
    akak wani dlu masa kena denggi, doc pesan kat dia minum 100plus banyak2..air ni kan isotonik, so dia bleh kembalikan air yang dah kurang dalam badan tu..dats y sesuai mnum time demam… 😀 i think so la haha..

  6. rasa air langsat ada la.. anyhow.. skang ni x leh minam dah air2 seumpama gini sbb gula tinggi ar.. nk minam jugak kena tunggu tahun depan.. tu pun still kena control lagik..

    apa nk buat dah nasib..

  7. air sabun? aiyaaa…
    ghuper je kot cm air sabun…
    tp rasa…fuuulamaakkk…
    mcm air sabun..

    seyes bro.. rasa cm air sabun… cube bro sdut perlahan-lahan air tu… hahahaha…

    he…23x bro xrase pun cam air sabun huhuhu

  8. haha~~

    air sabun?aku pernah minum 100plus yg cm sabun..
    mngkin sbb dah lama kot..
    sbb masa aku beli botol tu cm berabuk jek..
    luar botol la..hehe

    tp tgk expired date okeh lagi..
    tp rasae mmg tak best..
    mau mnyumpah jek rase..hehe

    cam mne la leh rase cam tue ek

  9. cuba minum..kulum2 dulu..jgn telan..rase cam air kelapa tau…=)try ar bro.

    .eh nazz nie…. tp mmg kekdg ade rase 100plus nei cam air kelapa je he..23x tue pasl leh kebah demam kot

  10. lolly pun tak suka 100plus.
    euwwww. tak bessssssssssssssh oh. cam air sabun tau rasanya. mmg cam air sabun.
    out~ entri cinta tu bukan kisah lolly.pehhh. siap nak tye definisi cinta oh. bukan lolly punyeee maaaa

    oh lol pun xsuke minum100plus ek..tp adik bro suka minum he..23x so cam mne nie…. eh betul ke rase 100plus tue cam air sabun

  11. ntah. tak rasa sabun pun. sebab lum pnah minum air sabun lagi. so x bole nak komen. hehehehe.

    hurm. ya lagi suka air kelapa. dulu demam seminggu. 100plus pon da minum tp x kebah2x ale2x minum air kelapa terus baik. alhamdulillah…

    .mmg elok direct minum air kelapa..tp if air kelapa xjumpe..lyn 100 plus pun ok….

  12. tak ske ah minum air bergas ni.. minum jarang2 je..

    xdigalakan minum selalu xbaik untuk kesihatan… tp klu demam xpe minum 100plus… cuci sikit toksin dalam badan tue

Leave a Reply

Top