You are here
Home > Uncategorized > Jom Beriadah

17,422,048 total views, 3,869 views today

Jom Beriadah

BroFramestone beriadah

Selamat bercuti @ berehat pada semua
Terutama pada mereka yang bercuti sabtu ahad.
Bagi mereka yang tidak bercuti..kerje leklok……

Dah lama bro xselitkan muka bro di dalam blog ini. Tak minat nak tayang muka (kalau hensem or popular xpe la kan)

Gambar nie baru je bro terjumpe time godek2 fail dalam komp bro yang telah berjasa dengan bro selama 4 tahun (lama tue, tp performance still tip top la)

Gambar ini di ambil semasa bro mengikuti program anak dengan USM dalam tahun 2007. Tapi dalam gambar tak banyak muke budak USM (if ade sape2 kenal muke2 wanted dalam ini inform bro). Kalau u’ll sayang bro mesti u’ll tahu yang mana satu bro kan. Dulu kurus je, sekarang dah cam belon dah.

So berbalik pada topik perbualan,

Bro curik edit cite ini dari blog aPa-aPa aJe @ juliet. Sesuai untuk u’ll riadahkan hati (Jangan ingat hati tak perlu beriadah)

Dia :- meh bersenam.
Bro :- Ikut CD tu ke?
Dia :- Ah’ahhhhh
Bro :- Tak nak

Dia :- Meh la, biar perut tue xboroi.
Bro :- Ustazah cakap tak baik tengok orang seksi-seksi,berdosa.

Dia :- Erm, jom g jog kat tasik nak?
Bro :- Xnak la
Dia :- Kenapa?
Bro :- Mak2 dara je ade kat tasik tue, kalau ade anak dara leh gak cuci2 mate nie
(arghhh bro menjerit kerna sakit dicubit)

Semua di atas adalah rekaan semata2. Tapi alasan n peristiwa yang last tue bukan rekaan tetapi kenyataan

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

10 thoughts on “Jom Beriadah

  1. Hehehe~
    Zara suka poco2~
    Ataupun berbasikal~
    Bila dah kat rumah ni, riadah Zara adalah mengemas rumah~
    Hehehe~

    he..23x bro dulu masa sekolah selalu la beridah xkira pg ptg siang malam… bile masuk U n dok Kl..harap hujung mgu je… tp skrg lg la…. hari2 riadah jari depan komp je

  2. hehe naz berkebun ja kt depan umah sewa, tanam serai, pandan, kacang. wah tuan rumah pun terkejut. dh mcm bukan rumah sewa 😀

    wow bagus nye naz nei ek…leh x berkebun di depan rumah bro…. bro dah lamexberkebun kat rumah…

  3. bes gak riadah..td ptg br jln tepi pntai…n nari poco2..bes..hahhahahah

    he..23x saje je bikin bro jeles ek… tau la die de kat PD… leh la jln2 tepi pantai n nari poco2… bro?? harapkan kuak lentang atas katil je la

  4. Salam.. hahaha.. sabau aje la bro frame ni.. memang patut kena cubit.. gatai sungguh…

    p/s: entry sy tu amik dari luahan sendri la bro.. menangis2 masa taip tu..

    he…23x cubit la cubit la..xtakut pun.. gatai ek… klu xgatai xnamanya lelaki… xde maknenye bro nk g jogging if xde pe2 kan he…23x

    peh menangis gitew…. sebab tue cam bernyawa je penulisan tue… rupanya luahan hati yg pilu ek

  5. aa..lama jugak dah x beriadah..lemak pon dah bersepah2 neh..huwaaaa….

    lemak bersepah ek… bro lagi la… lemak berketul2 je nie he…23x jom riadah

  6. atie:: bila kita nak jog cam dulu? pagi2 pusing taman…
    bf:: tunggu abg abes jadi mpm la…byk mase
    –selepas tamat mpm–

    atie:: jom esok kite jog cam dulu
    bf:: esok2 la…arini penat
    –selepas berhari2 alasan yang sama–

    hasilnya::

    atie:: kenapa dah xpkai suar yg biase abg pkai
    bf:: dah x muat

    kesimpulan:: mencegah lebih baik dari mngubati

    erkk nape aku wat entry kat sni?…halal ek bro =p

    halal je la kan

Leave a Reply

Top