BroFramestone beriadah

Selamat bercuti @ berehat pada semua
Terutama pada mereka yang bercuti sabtu ahad.
Bagi mereka yang tidak bercuti..kerje leklok……

Dah lama bro xselitkan muka bro di dalam blog ini. Tak minat nak tayang muka (kalau hensem or popular xpe la kan)

Gambar nie baru je bro terjumpe time godek2 fail dalam komp bro yang telah berjasa dengan bro selama 4 tahun (lama tue, tp performance still tip top la)

Gambar ini di ambil semasa bro mengikuti program anak dengan USM dalam tahun 2007. Tapi dalam gambar tak banyak muke budak USM (if ade sape2 kenal muke2 wanted dalam ini inform bro). Kalau u’ll sayang bro mesti u’ll tahu yang mana satu bro kan. Dulu kurus je, sekarang dah cam belon dah.

So berbalik pada topik perbualan,

Bro curik edit cite ini dari blog aPa-aPa aJe @ juliet. Sesuai untuk u’ll riadahkan hati (Jangan ingat hati tak perlu beriadah)

Dia :- meh bersenam.
Bro :- Ikut CD tu ke?
Dia :- Ah’ahhhhh
Bro :- Tak nak

Dia :- Meh la, biar perut tue xboroi.
Bro :- Ustazah cakap tak baik tengok orang seksi-seksi,berdosa.

Dia :- Erm, jom g jog kat tasik nak?
Bro :- Xnak la
Dia :- Kenapa?
Bro :- Mak2 dara je ade kat tasik tue, kalau ade anak dara leh gak cuci2 mate nie
(arghhh bro menjerit kerna sakit dicubit)

Semua di atas adalah rekaan semata2. Tapi alasan n peristiwa yang last tue bukan rekaan tetapi kenyataan