khaizarien cincinHiaskanlah cincin di jari manisku
Sinarkan bagai gemerlap kencana
Tandakanlah kasih di mercu kalbu
Serikanlah purnama merindu

Sekadar entry susulan dari sesuatu yang tidak dinyatakan.

B4 bro merapu entah ke mana… Elok rayanya bro terus terang dengan u’ll. Bro selamat menandakan (mark) seseorang he…23x (semestinya si dia bro)

Maaf coz xbgtau u’ll mengenai perkara ini, or menyebarkan kisah ini. Rasanya bukan bro sahaja.. Ada lagi beberapa orang dah join kelab ini. Kalau xpercaya, anda boleh usha di Blog Lady B (die wat entry pasal kawan2 yang dah join the club he…23x)

Sekadar nak berkongsi cerita

Beberapa hari sebelum kejadian

Dia : Erm dah beli ke cincin
Bro : Dah,
Dia : Cantik x? Berapa harganya
Bro : Besa2 je. Belah Rotan… Tue je yang termampu

Dia : Tau la belah rotan, Berapa harga dia
Bro : puluh2 je
Dia : Xkan la puluh2 kot. Kate emas
Bro : Memang la emas, RM90 ++ je. Tue je yang termampu, abg kan kerje kontrak je. Nak raya lagi tue

Tue cerita sebelum kejadian, Kat bawah nie pulak cerita selepas kejadian. Perbualan antara si dia dengan mak si dia (bakal mak mertua bro he…23x – dah merenyam la nie)

Mak: Ada tanya x abg, berapa harga cincin tue
Dia : Dah, dia cakap RM90++
Mak: Murahnya, emas betul ke celup tue. Cuma tanggalkan mak nk tengok
(Si dia menangalkan cincin di jari manisnya)

Mak: Emas 916 ke?
Dia : Ye mak, Ada ke emas 916 harga RM90 ++
Mak: Ada kot, xpe mak faham, abg kamu xmampu lagi (Nada kecewa sikit)

He…23x waduh bakal mak mertua dah kecewa nie… Jatuh saham bro he….23x ok bwah nie perbualan selepas seminggu kejadian.

Dia : Abg tahu x?
Bro : X tahu
Dia : Abg nie, babap karang. mak tanya berapa harga cincin nie
Bro : Oh, Then ayg cakap ape
Dia : Cakap la RM90++

Bro : Then mak cakap apa
Dia : Mak faham, dia tahu abg xmampu. Ayg pun tahu abg x mampu. Ala bgtau la ayg berapa harga cincin nie

Bro : Makan ratus2 la, emas tengah mahal dah la 916 punye
Dia : Eh, abg tipu ek hari tue
Bro : Ye la, sejak bila abg xpernah tipu ayg he…23x Mana ada cincin emas 916 harga puluh2.

He..23x jahat x bro menyakat orang he…23x sampai hampir semua orang terkena. Kejam betul bro.. Tue pasal si dia sayang dengan bro. Suka wat sesuatu yang surprise.

Anyway, benda nie x dirancang, 2-3 hari b4 kejadian baru plan. Tp syadunya jatuh pada Raya ke-4 (hari teu bro berkerja)

DUIT RAYA Buat Anda
Tak kira Umur, Bangsa mahupun agama
Single, Menyingle atau sudah berkahwin…!!
Jika berminat (wat muka xtahu malu hendakan DUIT RAYA), Anda hanya perlu mendownload ebook percuma di sebelah,

Kemudian anda akan diberi link peribadi anda untuk mengutip DUIT RAYA. Apa yang anda perlu buat hanya perlu menyebarkan link tersebut dimana setiap satu download dri link anda akan diberi RM1-RM2 untuk sekali download.

DUIT RAYA ini hanya akan bertahan sehingga 3hb September ini. Apa tunggu lagi… Moh download n kumpul DUIT RAYA berbanyak sambil menyebarkan ebook percuma ini.