Bencana dariNya
Bencana dariNya

Semalam lebih kurang 6.20ptg bro terasa gegaran gempa bumi yang berlaku di kepulauan Sumatera, Indonesia berukuran 7.6 Scale Richer.

Time tue, bro tengah melayan perasaan di dalam kereta (mencari ketenangan seketika).

Tertibe bro terasa cam kereta bro digoncangkan. Bro ingatkan adalah sape2 saje nk ngaco bro (sedangkan time tue tiada sesipa berada di rumah bro)

So bro pandang sekeliling, eh xnampak sape2 pulak. Nie dah bikin suspen gitew, xkan ada benda yang ingin mengaco bro kan (xde keje nak ngaco orang time siang2) coz bro dah biasa dikaco dari kecil lagi.

So hati kecil bro tertanya2 dan akhirnya bro membuat kesimpulan, maybe ada benda yang kurang enak berlaku. Takut benda2 yang tak elok berlaku seprti yang bro tegaskan di entry Firasat.

Mungkin ada hikmah di sebalik kejadian. Bro xnak blame mengenai balasan yang tuhan turunkan angkara saudara seislam kita. (Korang leh fikirkan sendiri).

p/s- Kiamat kecil kerap kita rasai…Erm dah xlame dah tue

DUIT RAYA Buat Anda
Tak kira Umur, Bangsa mahupun agama
Single, Menyingle atau sudah berkahwin…!!
Jika berminat (wat muka xtahu malu hendakan DUIT RAYA), Anda hanya perlu mendownload ebook percuma di sebelah,

Kemudian anda akan diberi link peribadi anda untuk mengutip DUIT RAYA. Apa yang anda perlu buat hanya perlu menyebarkan link tersebut dimana setiap satu download dri link anda akan diberi RM1-RM2 untuk sekali download.

DUIT RAYA ini hanya akan bertahan sehingga 3hb September ini. Apa tunggu lagi… Moh download n kumpul DUIT RAYA berbanyak sambil menyebarkan ebook percuma ini.

Diantara mereka yang merasainya

MizzLuna, VeeLara, pRincEsS N, gaDis,