power root
Ops, isu yang setiap lelaki takuti

Maaf terwat iklan power root di atas, xde gambar sesuai untuk bro buh di entry ini. (karang xpasal2 ramai yang xnak tengok gambar tue nnt)

Berbalik pada topik,

Lately bro mengalami sakit pingang yang agak xde la serius mane pun (sekadar nk jaga hati je) Cadang nk pergi berurut. Tapi cam riso je he..23x (riso ape la tue ek)

Last pergi berurut pun masa bulan 6 hari tue kot. Tukang urut tue cakap, body bro mmg sedap n tough gitew. Tapi (tang nie yg xsedap dengar nie) enjin xboleh berfungsi lame (la nie yang tertibe hidung kembang leh kempis terus)

Dia cakap kecederaan pada pinggang bro beberapa tahun lepas mempengaruhi performance bro (nie den lomah nie)

Nie wat bro teringat masa bro bertempur silat dulu dengan seorang rakan lama untuk menguji ketangkasan (even bro tetap kalah jugak he..23x) bro tersalah landing dan menyebabkan kecederaan pada pinggang bro…memang 2 bulan la bro menahan kesannya (nie kisah tahun 2003).

Sekarang sudah 2009 (eh nak masuk 2010 dah pun) ops dah lame rupenye.

Semalam bro bersembang dengan mak bro

Bro :- cam nk g berurut je
Mak:- urut kat mana
Bro :- Kat pingang je…sakit bangat nie
Mak:- Cam mne nak kahwin nie kalau tang tue dah rosak
Bro :- Xpayah kahwin la

Mak:- Banyak la kamu, cam nie nk khwin 4
Bro :- Kahwin 4 tue impian he..23x
Mak:- Sorang pun xlepas
Bro :- Dah lepas sorang, baru wat 2,3 ade rezeki cukup la 4

Mak:- 4 la sangat, entah kamu ade zuriat ke x nnt
Bro :- Doa2kan la ek, mak xnk ade cucu
Mak:- Udah g berurut dulu

he…23x bro melawak2 pun, dalam hati masih gak riso. Xpasal2 xde zuriat nnt, riso gak isteri bro nnt kecewa. Nampak je sihat serba serbi kat luar, tapi dalaman… (ops xnk cakap lebih2)

malayaOnlineBanner

Sekadar nak bertanya la kan, if bro mandul or xleh nk performance rase2nya ade x yang sudi jd isteri bro selain si dia bro la kan. Ada x yang sudi xnk ade zuriat dengan bro. Sila2 la jawap ek.

Anyway, bro mmg perlu diurut. Takut menganggu kerje seharian bro.

Buat lelaki diluar sana, korang perlu ingat. Bukan takat jaga bende tue je. Benda len pun kne jaga gak, makanan. rokok, badan, aktiviti harian etc semuanya korang kne tahu batasnye. Semoga korang boleh perform bagus (iklan masyarakat ini dibawa oleh broframestone, lebih rapu dari biasa)

Todah buzday my lovely mom & sorang blogger tue (wawa blog)