Bro Mandul

16,897,927 total views, 2,138 views today

Bro Mandul

power root
Ops, isu yang setiap lelaki takuti

Maaf terwat iklan power root di atas, xde gambar sesuai untuk bro buh di entry ini. (karang xpasal2 ramai yang xnak tengok gambar tue nnt)

Berbalik pada topik,

Lately bro mengalami sakit pingang yang agak xde la serius mane pun (sekadar nk jaga hati je) Cadang nk pergi berurut. Tapi cam riso je he..23x (riso ape la tue ek)

Last pergi berurut pun masa bulan 6 hari tue kot. Tukang urut tue cakap, body bro mmg sedap n tough gitew. Tapi (tang nie yg xsedap dengar nie) enjin xboleh berfungsi lame (la nie yang tertibe hidung kembang leh kempis terus)

Dia cakap kecederaan pada pinggang bro beberapa tahun lepas mempengaruhi performance bro (nie den lomah nie)

Nie wat bro teringat masa bro bertempur silat dulu dengan seorang rakan lama untuk menguji ketangkasan (even bro tetap kalah jugak he..23x) bro tersalah landing dan menyebabkan kecederaan pada pinggang bro…memang 2 bulan la bro menahan kesannya (nie kisah tahun 2003).

Sekarang sudah 2009 (eh nak masuk 2010 dah pun) ops dah lame rupenye.

Semalam bro bersembang dengan mak bro

Bro :- cam nk g berurut je
Mak:- urut kat mana
Bro :- Kat pingang je…sakit bangat nie
Mak:- Cam mne nak kahwin nie kalau tang tue dah rosak
Bro :- Xpayah kahwin la

Mak:- Banyak la kamu, cam nie nk khwin 4
Bro :- Kahwin 4 tue impian he..23x
Mak:- Sorang pun xlepas
Bro :- Dah lepas sorang, baru wat 2,3 ade rezeki cukup la 4

Mak:- 4 la sangat, entah kamu ade zuriat ke x nnt
Bro :- Doa2kan la ek, mak xnk ade cucu
Mak:- Udah g berurut dulu

he…23x bro melawak2 pun, dalam hati masih gak riso. Xpasal2 xde zuriat nnt, riso gak isteri bro nnt kecewa. Nampak je sihat serba serbi kat luar, tapi dalaman… (ops xnk cakap lebih2)

malayaOnlineBanner

Sekadar nak bertanya la kan, if bro mandul or xleh nk performance rase2nya ade x yang sudi jd isteri bro selain si dia bro la kan. Ada x yang sudi xnk ade zuriat dengan bro. Sila2 la jawap ek.

Anyway, bro mmg perlu diurut. Takut menganggu kerje seharian bro.

Buat lelaki diluar sana, korang perlu ingat. Bukan takat jaga bende tue je. Benda len pun kne jaga gak, makanan. rokok, badan, aktiviti harian etc semuanya korang kne tahu batasnye. Semoga korang boleh perform bagus (iklan masyarakat ini dibawa oleh broframestone, lebih rapu dari biasa)

Todah buzday my lovely mom & sorang blogger tue (wawa blog)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Bro Framestone

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Page with Comments

  1. alah bro
    usah risau
    pmpn klu dh syg tu, dia akn terima seadanya
    apa2 pn..don wori
    moga kamu ok2 je šŸ™‚

    he..23x bro xok he…23x tue la…suke gak if ade perempuan yg sudi terima seadanya even hati terseksa… batin merana… asalakn org yg disayangi ada di sisinya

  2. Cinta itu buta..bisa mengatsi segalanya…xde hal nye la..

    he…23x kekdg ade gak isteri yg minta fasakh… cam mne pulak he…23x ckp skrg boleh la.. yg terseksanya seumur hidup

    1. tu yg kene ckp trus trang n fikir abes2 sblum kawen…skang ade cinta n syg bleh la…dh lame2 esok confirm jemu

      dh jemu nnt tukar la angin la he..23x tp nk jemu cam mne.. if hubungan tue hidup..even selalu gaduh2 manje… panas2 sejuk gitew sure romantik sampai tua he…23x

  3. aah kan hari tu bro kiss ok je. tade paper pon. tp bukan kiss ya la ek. hehe.

    nampak sangat bukan bro yg kiss…drakula mane yg kiss nie yaya oiiii…org kat leher… nie kat muke pulak tue

  4. perempuan memang bleh terima sume…buruk die…kurang die..tapi laki palk amek kesempatan…pantang ade yg kurg tambah satu cawangan..tp bile kurang die tau plak nak raih simpati….xpahm…..

    cawanagn ini memudahkan je…satu break down..ade cawangan len yg beroperasi

  5. kalu kawen musti la nk zuriat bro.. mn der kawen atas dasar cinta saja beb.. !! erk.. kemana plak topik nya kali nih?? hehe..

    erkk.. urut pinggang ada kena mengena ngan nk dapat zuriat ke?? ke urut tuuuutttttt..!!???

    he…23x ayu nie… tp teu la if xleh dpt zuriat…xkan la nk menyingle sampai ke tua…. nk gaka de org syg n cintai…betul x rakan2 sekalian he…23x

    pinggang bro ade prob sikit la… if xberubat dari sekarang (masih x g berubat pun) takut xleh perform lame.. xsempat nk pancut dah lembik nnt… 2-2 xpuas susah… ops direct la pulak…

    xdenye nk urut tuuuttttt la… mmg prob pada pinggang bro..dah wat pemeriksaan.. patut la bertahun2 nie bro hadapi sakit are pinggang yg agak teruk.

  6. apela bro ni buat entry camni..kl b jadi cik tunang, mesti rase malu..
    hahhaaa…

    jz joking..no hard feeling ye..

    tunang b dah tak payah pergi urut…bapak dia tukang urut batiniah..
    hahhaa

    lagipun dia manusia yang tersangat la aktif.
    semua sukan main..

    =)

    he…23x ops xleh ek buat entry cam nie… malu ape pun..bro xde pun tunjuk kemaluan di sini he..23x tunjuk tin power root je (xkan nk buh gmbr tuuut kan)

    bro pun aktif gak..kaki suakn gitew… sebab teu la tukang urut bro dulu teu ckp body bro tough gitew…cuma engin je prob meant pingang bro ade prob… takut efek nnt je…

    1. knpe nk malu…bende ni normal..atleast x mcm lelaki yg len lgsung xnk ngaku diri tu mandul…balek2 salahkan isteri if xdpt anak…sedangkan diri sendiri yg kurg….

      pape pun lelaki kdg2 kene trunkan ego… =D

      he…23x bro mmg xmalu pun..tue yg leh story kat sinie… mane la tahu kot2 dgn bini xleh dapat anak..dgn org len leh dpt…tue lagi pelik he…23x kuar2 pulak muke cam itik

    2. setuju dengan kak atie….lelaki kena kurangkan ego sikit…jangan nak salahkan perempuan je…=)

      eh mane de ego…bro sosar yg bro nie xmampu he…23x nk try ukur kemampuan bro x

  7. aish.. ni memang ketakutan semua lelaki gak ni.. tahu2 tak mampu lak tang tu.. adeh, minta jauh~

    bro tang tue ok je… bertenaga gitew..cuma riso tang pingang je… coz mak bro ckp if pingang selalu sakit…takut akan efek performance n mybe leh serang tang tue..terus xbermaya nnt… waduh (mati pucuk la tue) nie yg bro nk g berurut nie…. takut sian kat bini2 bro nnt he..23x

    1. takut sian kat bini2 ke bro?
      macam dah plan nak lebih je ni…
      xpe2…semoga suma bakal isteri2 bro dapat payung emas….
      heheeheheheh

      plan mmg ade….pelaksaaan je xde he..23x satu pun xlepas lagi…tue pun nk laksanakan pun amik mase

  8. ape ni bro tetiba kuar kan isu ni??
    r u ok?? ke ko??
    hehhee..

    bro…ni out of topic…dalia nak tnye, kat puchong ade tak dealer 1 drop perfume ni..dalia nak try….:)
    mekacih…

    he..23x saje nk kuarkan isu nie…. erm bro xok….tp xKO lg la… pingang cam sakit je lately nie…urutkan leh

    kat puchong xpasti la… tp rasenye ade kot…bro xde contact dorg…. knpe ek….

  9. salam bro..lama tak singgah umah bro ni hehehe..apsal topik kali ni bro? ada kaitan ek? kesian kat bro ek..tapi, kalau sayala..mintak2 lah dapat lelaki yang normal..hehehe…tapi yg muskil tu..walaupun sesetengah lelaki kurang dekat situ, masih ada hati lagi ek nak pasang 2,3,4,5,6,7..ah..terlebey sudah hehehe

    salam intan he…23x lame beno xdtg sinie…. bz ek he…23x

    ala topik besa2 je… bro ade prob dgn pinggang bro la…pe2 pun bro normal je…cuma riso xleh perform je…. mybe skrg xde pe2…akan dtg sape tahu kan…terlebih pakai…leh lumpuh separuh badan nnt…

  10. alahaiii sdeynyer dgr blog bro nie..
    xpela..bnda sume da takdir..
    sume pown ble berubah if tue kehendaknya..
    so bro knela bdoa n berusaha drp skunk!!!
    cayyyoooookkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ala xperlu sedih la diera… nk wat cam mne kan… pe2 pun belum terjadi lagi..cuma riso je la kan….. mane la tahu kot2 nnt xleh perform… diera pun sure xnk kat bro kan he…23x

  11. insya Allah la bro…
    saya tolong doa bro lepas sorang k….
    hehehehhe

    doa lepas sorg je ke…jd la kan….dari xlepas tue… yg penting lepas sorg tue…biar la ade byk zuriat….

  12. meniarap la bro…
    nk tulun urut…
    sakit kat pinggang kan2

    hahahahahaha

    sume owg dh besaq….
    bro jer yg besaq kat purut

    yup sakit pinggang je… nie pun dah kurang sikit dah nie… tang len leh urut kah he..23x

    ops perli nampak…. nnt akan dtg pooh pun akan besaq kat perut gak

    1. Bro yang sakit, Suri pulak yang riso ek he..23x

      Insya’lah… buat masa sekarang ok lagi.. tp kekadang sakitnye… bro je yang tahu… tido pun kekadang terganggu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *