You are here
Home > Uncategorized > Bila Bro Berbatik

17,438,972 total views, 2,827 views today

Bila Bro Berbatik

BroFramestone Berbatik


Dah lame bro xtempek muka bro,
Sekali sekala xpe kan… Asalkan tiada yang termuntah or tergoda tengok udah la ek.

Hari Khamis, sama seperti hari2 khamis sebelum ini. Bro tetap berbaju batik. Tiada yang pelik, tiada yang misteri, cuma…. (saje je bikin suspen)

Hari nie, baju batik bro xberiron (tiada line2 tajam pada baju bro yang mampu mencederakan pandangan orang len)

Sekali pagi td, elektrik xde la pulak. So no more online pepagi n xleh nk mengiron baju and mandi pun dalam gelap je. Nak wat cam mane kan. Pepagi bukan ade hantu nak ngintai bro mandi he..23x

Gambar bro di atas ditangkap masa bulan 5 or 6 kot tahun ini, time hadiri perkahwinan x-rakan seuniversity (Ko langsung dulu sebelum ku) yang si cantik manis sebelah bro tue?? ops sudah berempunya. Blogger jugak + X-rakan seuniversity.

Mulakan hari anda dengan basmalah iaitu bismi’lah

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

11 thoughts on “Bila Bro Berbatik

  1. oke la tue xiron bju….
    cmna klu xmandi…
    adoi…
    kompem bau bro leh kalahkan kambing2 sedunia….
    heehehehehe

    out of topic – ahakz….
    dh klu pooh ciom bro pon xmao bgun…
    pooh bgi kambing blkg umh tok nk?
    kompem bgn..
    hehehe

  2. huhuhu.. bro.. u elok pakai baju batik yg kaler kuning air ke peach ke atau itam putih.. nampak exotic sket..

    sbb muka u nih mcm ‘jambu’sket.. so elok la pakai batik kaler tuh..

    huhuhu.. sekian..

  3. oh nak bagitau elektrik takde je.
    ishk…
    mmg suspen ah..

    lagi suspen dr iklan maya karin tu…
    adeiii…
    bro bro…

    saje je bikin suspen he…23x awat yaya je yg tau pe yg bro ingin ungkapkan dalam entry nie ek

  4. tu duk kata dah..bro framestone mesti ensem nyer…
    comey awek sebelah bro tu…
    kalo nak ikutkan, mmg sama padan kalo kapel..

    hehehe..

    he…23x memandai je ko ek… sama padan ek… ikut hati nk tackle je die dulu mase mula2 kenal.. no tepon suem dah dapat dah…tp n wat cam mne.. bro dah berempunya he…23x

Leave a Reply

Top