BroFramestone Berbatik


Dah lame bro xtempek muka bro,
Sekali sekala xpe kan… Asalkan tiada yang termuntah or tergoda tengok udah la ek.

Hari Khamis, sama seperti hari2 khamis sebelum ini. Bro tetap berbaju batik. Tiada yang pelik, tiada yang misteri, cuma…. (saje je bikin suspen)

Hari nie, baju batik bro xberiron (tiada line2 tajam pada baju bro yang mampu mencederakan pandangan orang len)

Sekali pagi td, elektrik xde la pulak. So no more online pepagi n xleh nk mengiron baju and mandi pun dalam gelap je. Nak wat cam mane kan. Pepagi bukan ade hantu nak ngintai bro mandi he..23x

Gambar bro di atas ditangkap masa bulan 5 or 6 kot tahun ini, time hadiri perkahwinan x-rakan seuniversity (Ko langsung dulu sebelum ku) yang si cantik manis sebelah bro tue?? ops sudah berempunya. Blogger jugak + X-rakan seuniversity.

Mulakan hari anda dengan basmalah iaitu bismi’lah