You are here
Home > Uncategorized > Bila Adik Bro Berbicara

17,654,613 total views, 1,693 views today

Bila Adik Bro Berbicara

shafiq mohammad norHe..23x sudah lama bro xwat entry mengenai ahli keluarga bro. Sekadar ingin berkongsi cerita, mungkin ada di antara blogger yang mengenali adik bro nie, maybe pernah satu sekolah or satu university.

Sekadar perbualan antara adik-beradik di dinding muka buku (wall facebook la) malam tadi (kes xleh nak tido)

Adk : study mode laaaaa……awat payah naa nak tuka mode ni…….!!!!!!
Bro : study la adik ku….
Adk : hahaha dats wat i want…hahah tank u bro ku…..
Bro : jgn ko study bnde len sudah…esok test kan…

Bro : arghhh esok koje la pulak
Adk : haha keje la wahai bro ku….jgn keje yang len sudah..eheheheh
Bro : paku buah keras nampak
Adk : waaaa ni peribahasa ke ap ni…hebat nya bro ku…

Sekali adik bro berbicara peh kalau xkena mengenakan orang mmg xsah… ayat semua bisa2, kalah bro.

Baru2 nie bro baru je melawat die di UTP. Sekadar bertanya khabar n bagi ubat batuk sekali. Batuk dah semakin teruk, test pulak hari nie. Entah study ke x, dok berfacebook je… Tapi x pe.. bro tahu adik bro leh je wat.

Adik bro masih berumur 17tahun sedang menghabiskan tahun pertama degree di UTP. Doakan yang terbaik buat die. Status…??? entah la, die tengah laku… Ustaz gitew he..23x (terpromote adik la pulak)

Ok, bro nak sambung wat koje.

malayaOnlineBanner Forum MalayaOnline nak di aktifkan semula.

Bro sekadar nak promote forum ini untuk semua pembaca setia blog bro. Anda boleh sahaja mendaftar di forum nie, FREE je.

Sesambil daftar tue, promote2 la ek.

Buat masa sekarang masih belum banyak topik di buka. Cadangan dari anda amat diperlukan

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

21 thoughts on “Bila Adik Bro Berbicara

  1. kerja la bro… jangan wat kerja lain plak.. hihi kata2 dari ur trusted friends for 2day!!! ahakzzzzz hihi wink2 ^_6

    tgh koje la nie huhuhuhu…. aku xtrust mu he…23x krg sume cite ko tahu nnt. xmau xmau he…23x

  2. Alhamudilillah, sejuk mata nengok ada ustad dalam keluarga…

    sejuk ek… alhamdulillah sekurang2nya ade jugak yg ustaz dalam adik beradik…. nk harapkan abg die…erm entah la

  3. betul2..me pown nk searching husband yg ustad2 nie bro..hehe..

    gatai pulak adik bro yg lagik sorg nie ek… carik la cepat husband yg ustaz2 gitew…jgn nk persoalkan hati

  4. x terpancar sinar keustazan dari muke bro..hahaha

    ->
    sebab tu bella suruh orang lain buat experimant sebab kalau bella pon xsempat nak mengexperimentkan dah hilang dah makanan tu masok perut..huhu

    nk wat cam mne…dah xterpancar sinar keustazan kat muke bro nie….

    patut la…selamat bukan bella yg wat experiment ek

    1. tak mboh rr kim slm kat abgnya.keh3. da mao kawen da pom. so, tak mboh ah.keh3

      oh klu abg die xmau kahwin lg… nk la ek kim salam… ish2 nmpk yg single mingle je ek… he..23x insya’lah bro sampaikan ek

  5. ni la adik yang duk UTP tu eh.. nnt terjumpe leh tegur ni.. hehe~

    leh cam x muke die…yup yg dok kat UTP tue…. last week bro ade g sane.. tp kejb je la lawat..coz time tue terlalu tempat die

  6. yuhuu.. baru 17 dah blaja kat UTP? kes lompat dulu ke dia bro?
    ermm.. UTP tu apa ekk.. hehhe..
    okeyla happy deepavali bro.

    bukan kes lompat….tp kes kuar lambat he…23x UTP= Universiti Teknology Petronas

  7. wa bro…meletop le adik bro!

    betul ke die baru 17 tahun..??? mudanye…………. 🙂 tp tu still TAK menghalang sy untuk mengofferkn diri sbgi adik ipar bro..bleh x bro..?bleh le..bleh le…………………..

    klu bro amik sy jd adik ipar, sy akn syg bro mcm sy syg abg kandung sy..hoho..suke x..? 😉

    eh mane de adik bro meletup… ingt kes antatuya ke??

    yup baru 17tahun…. boleh je nk offer diri… bro ok je… xkan nak halang niat baik kan he…23x tp xtau la adik bro tue nk terima atau x offer mu itu…. (sebab die xpernah fikir pun nk couple2 nie, kahwin terus kot yg difikirkan)

    oh nk syg bro ek….susah2 xpayah jd adik ipar…jd je terus akak ipar adik bro..he..23x (gurau je) coz adik bro nie pun dah berempunya, beza 2tahun n tengah wat medic kat oversea…rumah pun selang 2-3rumah dgn rumah bro…

    so cam mne?? bro xleh nk tolong pe2 nie he…23x

    1. die bukan budak lompat kelas pun.. cuma terlewat lahir je… n wat degree pakai trial spm je

Leave a Reply

Top