One or Kpop artis
One or Kpop artis Credit to kjpopbands

Assalamualaikum wbt & salam Jumaat

Comey pulak bro tengok artis comey nie dari Korea… Ala cute gitew

Ops itu bukan sebab utama bro menulis entry ini, Hari ini bro sekadar ingin bertanya dengan anda mengenai pengalaman anda. (Hope u’ll sudi berkongsi bersama2 dengan bro ek)

al-kisahnya

Berlaku pada 2 tahun yang lalu, suasana agak malap (malam gitew) lokasi tandas awam somewhere in Ipoh.

Time nie bro mmg emergency sesangat. So memang tercarik2 tandas untuk melepaskan keinginan he..23x Bro main masuk je toilet, tanpa melihat untuk lelaki ke perempuan. Coz sebelum tue dah nampak lelaki keluar dari toilet tue.

So bro melepaskan hajat tanpa berfikirkan (dah xtahan katekan) tiem tue dah puji2 dah toilet tue… awat la toilet nie bersih je.. (ops bro xbermaksud toilet lelaki kotor ek)

Tragiknya time bro nk keluar dari toilet tue.  Syahdu gitew huhuhu tapi bro sedar yang bro tersalah toilet time nk kuar… time tue ada perempuan nak masuk… So dgn gaya coolnya bro berjalan wat cam xde pe2 terjadi..Sedangkan perempuan tersebut dengan muka confiusnya usha bro n tanda di pintu taoilet.

Lagak cool bro xde la berpanjangan. Dah jauh sikit bro melngkah seluas yg mungkin…takut dorg pangil pengawal g tangkap bro.

Tue pengalaman bro..
Bagaimana dengan pengalaman u’ll tak kisah la pasal
– salah toilet ke
– terserempak dengan orang yang salah masuk ke
– oh terkongsi toilet (ala xkisah sape masuk)

Entry ini susulan dari pengalaman DakSepet.