You are here
Home > Pengalaman > Wrong Toilet

17,419,276 total views, 1,097 views today

Wrong Toilet

One or Kpop artis
One or Kpop artis Credit to kjpopbands

Assalamualaikum wbt & salam Jumaat

Comey pulak bro tengok artis comey nie dari Korea… Ala cute gitew

Ops itu bukan sebab utama bro menulis entry ini, Hari ini bro sekadar ingin bertanya dengan anda mengenai pengalaman anda. (Hope u’ll sudi berkongsi bersama2 dengan bro ek)

al-kisahnya

Berlaku pada 2 tahun yang lalu, suasana agak malap (malam gitew) lokasi tandas awam somewhere in Ipoh.

Time nie bro mmg emergency sesangat. So memang tercarik2 tandas untuk melepaskan keinginan he..23x Bro main masuk je toilet, tanpa melihat untuk lelaki ke perempuan. Coz sebelum tue dah nampak lelaki keluar dari toilet tue.

So bro melepaskan hajat tanpa berfikirkan (dah xtahan katekan) tiem tue dah puji2 dah toilet tue… awat la toilet nie bersih je.. (ops bro xbermaksud toilet lelaki kotor ek)

Tragiknya time bro nk keluar dari toilet tue.  Syahdu gitew huhuhu tapi bro sedar yang bro tersalah toilet time nk kuar… time tue ada perempuan nak masuk… So dgn gaya coolnya bro berjalan wat cam xde pe2 terjadi..Sedangkan perempuan tersebut dengan muka confiusnya usha bro n tanda di pintu taoilet.

Lagak cool bro xde la berpanjangan. Dah jauh sikit bro melngkah seluas yg mungkin…takut dorg pangil pengawal g tangkap bro.

Tue pengalaman bro..
Bagaimana dengan pengalaman u’ll tak kisah la pasal
– salah toilet ke
– terserempak dengan orang yang salah masuk ke
– oh terkongsi toilet (ala xkisah sape masuk)

Entry ini susulan dari pengalaman DakSepet.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

20 thoughts on “Wrong Toilet

  1. bro, guer lagi teruk
    guer terdesak sgt time tu.
    guer masuk tandas laki dengan sengaja
    sbb jumpe tandas laki je poun
    hehe
    pastu srh kawan duk luar toilet laki tu, jgn bg org len masuk sampai guer kuar toilet
    hehe
    amacam cite guer?
    cool x?
    hehe

    he…23x xde teruk mane…coz ade jugak yg cover line kamu mase kamu masuk toilet lelaki…. cube la kalau xde yg gaja line cam mne ek… he..23x (bro nk imagine nie)

  2. penah lalu kt toilet laki..(odw nk g toilet pompuan) ade bangla xttp pintu toilet..eiiii geli!! xsononoh betol..

    waduh.. gelinye…bangla pun jadi ek…. awat g pandang ke pintu masuk toilet lelaki tue he…23x tang mne yg xsenonohnye tue ek

  3. OH!!! ada sgt-sgt…
    hahhaa

    Time tu skul form 4. Blok Aku blok dak awam menghadap blok dak mechi. Aku dak asrama so, malam-malam ada prep. TIme tu x tahan sgt, nak gi toilet. So, aku aku masuk ar toilet. Then aku macam x sdap hati. Apasal tile2 dlm ni warna biru? diorang renovate ke? sebelum ni warna pink.

    Then aku melangkah jap kuar… time aku kuar tu, rasa cm ada orang tengok aku..
    pandang atas, nAH! Satu klas dak mechi dok usya dan tepuk2 tangan… bengong tul.. haha…

    yg gelak2 kamu tue budak lelaki ke…. waduh siannye…. time tue barudok asrama tue ke…..

  4. pernah sekali tu odw nak g mane ntah stop kat perhentian mane pon tak ingat nk g toilet..time tu dengan adik..nak masuk toilet tu..tibe2 ade lelaki kat dalam tu..

    tengok btol2 memang tandas perempuan..die dah nampak dah kiteorang dok tunggu die kuar dr toilet tu..tapi die seamber je tengok cermin dulu la ape lah..tensen betol dengan pak cik tu…

    pakcik tue ade masalah kot huhhu entah2 die xtau yg die salah masuk toilet kot huhuhu

  5. Ala..org pon penah la..tp mase tu kecik lagi..org ngan opah..opah kan tak nampak sgt..org pun ikut je..hehehe..patu ada pak cik tegur..salah ni..huhuhu..

    waduh…kire opah la yg salah masuk…kamu temankan ek…pengalaman gitew…pengalaman skrg xde kan

  6. saya penah nak masuk tandas awam tpi terhenti depan pintu, taktau nak masuk yg mana satu sebab 2-2 pintu takde sign lelaki/pompuan.

    waduh… cam nie pun ade ek… enth dwi sex kot…mne2 pun leh masuk kot he…23x (leh ke cam tue)

  7. huhu..ubi xpenah lak sampai masuk…cuma ubi hampair termasuk…ubi sangka tu pintu ikut laluan tangga rupanya pintu g toilet laki…memang xda tanda toilet laki or pempuan..

    sebab toilet tu jauh dr toilet pompuan..n ubi menerima nasib sedemikian rupa sebab ubi kalo ramai laki ubi dah xpndang kiri kanan2..ubi pndang lantai depan jak..haha..that y xperasan..

    he…23x ubi ingt laluan tangga ek…selamat ubi xterlajak ek he..23x bro kekdang pun ade terserempak dgn situasi cam nie..

    peh ubi nie pemalu ek… sebab teu jalan pandang lantai je bile lalu kawasan yang banyak laki ek…sama cam bro la…tp dgn perempuan la… bro xpandang lantai..tp pandang ke depan…

  8. Hmm… Kak Tie pernah masuk toilet di sebuah stesen minyak. Tetiba seorang lelaki keluar…

    Dia nampak cool je.. Kak Tie pulak yang terkejut, takut tersilap toilet, keluar semula dan check di pintu tu. Agaknya lelaki tu saja masuk toilet perempuan sebab toilet lelaki kotor, hehe… sabor aje laa….

    he…23x klu xsalah saya la kan kak… kat stesen minyak… orang dah xkisah toilet tue laki ke perempaun..asal leh masuk je…

    asalkan niat terlaksana he…23x

  9. hehehe.. bagus2.. kalau ada pape yg tersalah tu… buat selamba jer… buat mcm muka tak bsalah nyer hehehee

    mmg time teu wat muke xbersalah…keluar toilet dgn gaya yg macho ala2 cool gitew…

    thank zhoe coz sudi jejak ke teratak baru bro…if rajin2 link2 kan la ek… leh orang len jejak blog bro…sorry lambat reply komen kamu..bz sikit lately

  10. isk3…
    bro2..
    xpe, tue owg kata rezki..
    huahuahua

    rezeki apenye…klu ade perempuan yg ehem dlm tue n bro nampak baru le rezeki..nie masuk xde pe2 he…23x

  11. Hahahah kelakar nye, samalah mcm Syukri tapi di sebaliknyalah salah masuk toilet iaitu toilet lelaki, sib baik takde sape time tu, uhhuuh :p

    Sorry Shai pun baru masuk blog, dah lama tak singgah blog Syukri, byk update baru, Shai dah ketinggalan da…

    he…23x la shai pun pernah kne ek…. selamat xde sape2 ek… klu ade lelaki dlm toilet tue cam mne ek…shai sila jawabkan he…23x

    thank coz shai sudi jejak ke blog baru nie…. yup byk update terbaru..leh di katekan hari2 ade stories huhuu… xpe la kan… asalkan kite tetap berhubung gitew

  12. Bro….

    Ntah bila la masyarakat kita nak berubah ekkkk?? Toilet kotor la yg m`jadi punca perkara cenggini terjadi.

    ** Bro mesti lari ala2 kuda ekkkk bila tersilap masuk toilet pompuan tu ekkk?? Tak dpt daku imagine betapa kelako Bro masa tu…
    🙂

    he..23x nk wat cam mne… toilet kat shoping complex pun bersih pe… dah sifat manusia di malaysia pantang nmpka bnde bersih mesti nk dikotorkan…

    kekdg toilet je berbayar 20sen sekali masuk..tp tetap gak kotor gitew huhuhu

    eh bro xde la larik2 ala2 kuda gitu..lari2 ala bolt je… tp xlayak masuk olimpik pun he..23x

  13. pernah ada pengalaman silap masuk,,,tapi bukan silap masuk tandas, silap masuk kereta orang, time tu kecik lagi…so memang xd perasaan la even silap masuk kete orang…siap boleh lepak2 lagi… =)

  14. huhu.. pernah sgt tersalah masuk.. toilet stesen minyak.. pinjam cermin toilet sat.. lpastu bila nk kluar dan2 bertembung perempuan.. ingat dia trsalah, bila tengok sign, minta maaf je la tsalah masuk (sambil buat muka brsalah)

Leave a Reply

Top