You are here
Home > Uncategorized > September 23rd..??

17,459,847 total views, 3,014 views today

September 23rd..??

Counting mood
Don’t ask me what happen on that day
Pray for me….!!!

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

14 thoughts on “September 23rd..??

  1. ada apa ye pada tarikh itu. btw selamat hari raya saudara.

    ada la sesuatu akan berlaku pada tarikh tersebut..tgu je la ketibaan tarikh tue ek…. selamat hari raya juga buat kamu yg jauh di mata dekat di blog

  2. nk tnye jgk……ngape bro???

    ala cyila… ade la perkara yang berlaku pada tarikh tersebut…erm tgu je la.. bro pun terkejut gak dgn keputusan nie huhuhu…erm entah la

    1. gemparr???

      “ala.. xder yg menggempar kan sangat bro selain dari kiriman duit raya dari u.. ”

      he…23x still mahu duit raya tue… seringgit leh x

  3. Salam. Sure I’ll pray 4 u.

    Malam ni caya start gerak balik kampung. Caya nak ucap Selamat Hari Raya, maaf zahir batin. Semoga jumpa lagi … Kalau nak kad raya, silalah amik kat blog …

    balik leklok malam nie ek… sy esok half day… mgu depan kne dtg koje then sambung cuti balik he…23x

    pe2 pun bro nk ucapkan selamat hari raya buat kamu sekeluarga… pasl kad raya tue insya’lah sy akan amik huhuhu

  4. nape 23 bro? bkn 22? kalo 22 september, bleh saya nyanyikan lagu ni utk bro. “I remember date and time. September 22nd Sunday 25 after 9”

    lagu ape tue

  5. owhhhh suspen sgt..mood??? terumbang ambing…debaran kian terase…raye kali nie amat memeranjatkan….

    huh..relax r bro…x matinyer….hahahaha keputusan dan di buat…tunggu jawapan saja… haiii ape2 pun mood raye kene ade…

    mood raya xde la…nk wat cam mne kan huhuhu….

  6. alhamdulillah jika dh slamat smuanya
    baguslah andai benar d kata
    oraitla if btoi pe yg bmain dminda
    sbb slalunya ape yg d jangka
    itulah juga kebenarannya!

    p/s slamat bdarah manissssssssssssss
    muhahahahhahahahaha

    he..23x berdarah manis la sgt he….23x mahu isap x darah ku ini huhu…xperlu tambah gula sudah….

    pe yg bermain di minda mu wahai cik fbi

Leave a Reply

Top