You are here
Home > Uncategorized > Sape Nak Duit Raya..??

17,434,462 total views, 2,127 views today

Sape Nak Duit Raya..??

Bro Framestone Duit RayaAssalamualaikum wbt & salam Ramadhan

Ada sesiapa nak duit raya?? Bro tengah bermurah hati… terutama dekat penjejak setia di blog bro nie… tapi tetap ada syarat2nya. (time tue buli u’ll yang nak duit raya)

Syarat2nya:-

  1. Dok di Malaysia (kalau kat oversea xleh nk post duit raya yg seciput)
  2. Belum berkahwin (bertunang tue boleh la)
  3. Menjadi follower di blog bro nie (syarat wajib)
  4. Link kan blog baru bro di blog u’ll (luv u’ll)
  5. Sent alamat ke email bro kza1105(a)gmail.com (xde alamat cam mane nk sent)
  6. Berumur bawah 18tahun (jangan gatai2 ngaku muda ek)

he…23x pe2 pun jangan merungut jika dapat sikit.. bro bagi sekdar yang termampu coz raya nie bro memang short duit sikit coz…………………………….  adalah.. mane leh bagitau he…23x

If nak dapat duit raya lebih sikit dari yang lain. Sila2 la datang ke rumah bro di alamat

37, Kampung Padang,
Behrang Stesyen,
35950 Tanjung Malim,
Perak

If takut sesat leh hubungi bro di talian hayat 013-222**** (email bro if nak…tapi bro bagi pada yang betul2 nak datang la kan)

p/s- Ada sesiapa nak bagi kad raya kat bro ke?? (sian la bro..dari umur 14tahun xdapat2 duit raya sampai la nie)

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

45 thoughts on “Sape Nak Duit Raya..??

  1. ankel!
    umo 19 aci x??
    aci la kan??
    nk dwet raye jgkk.

    he…23x bisa di pertimbangkan he…23x g angkat sumpah dulu…untuk memastikan kamu umur 19 tahun he..23x mane tahu dah 19tahun 365hari ke

  2. wahhhhhhhhh dah leh bagi duit raya nampak.. phewittttttt.. hihih…kalu cam 2 nanti aku singgah umah ko jer la.. ahhahaha

    he..23x singgah jangan xsinggah… umah aku sentiasa terbuka di waktu siang..cuma xpasti aku ade ke x he..23x ko ingt lagi ke jalan g umah aku

  3. bro. geram betul la lambat loading pc ni. mslah sama la, sukar nak masuk blog bro. tape, i penyabar org yer (br start arini) hihihi

    hah! syarat no 6 tu bole ubah tak? lebih 3 tahun jee…. bole la bole la hahahaha~

    perak….perak….rasanya tak singgah…huhu~ tape segalanya tak bole nak konfirm dengan asap la bro…huhu~

    —–>Framestone

    i like the way u comment tentang gambar ya ni t_______t
    sebab ya pun rasa macam tu… huhu~
    ikhlas tu yg ponting!~

    bro rase kne setting tang browse punye cookies kot… la yaya kan penyabar orgnye… mybe time pose agak kurang kot he..23x xpe2 sabo2 raya nk dekat dah

    tang syarat no 6 tue boleh dipertimbangkan he..23x oh xsinggah ek… ala huhuhu

    bro nie kan seorang yang ikhlas berkata2…xbaik menipu di bulan pose nie kan

  4. bella boleh dpt x duit raye??
    umo terlebih ckup tp perangai cm bdak bwah umo 18
    hehe

    boleh dipertimbangkan huhuhhu… pe lagi penuhi la ek syarat2 yg bro dah nyatakan tue

    if nk komen kat blog bro…tinggalkan la link ek bella… jenuh bro mencari2 mane bella

  5. broooooooooooo……………
    pooh nk gak..
    pooh cukup syarat………
    hehehehehe

    kalau rasa cukup syarat..pe kate penuhi syarat2 yang telah bro tetapkan ek… klu x permintaan pooh tidak akan di proses he..23x

  6. boleh post je ke duit raya tu bro…hehehe…selamat hari raya

    boleh je… asalkan org xtau dalam teu ade duit raya je he…23x selamat hari raya juga buat jaz sekeluarga

  7. wah duit raya
    mau gak..hehehe

    yana da pos kad raya ke alamat bRo
    insyaALLAH smpat lah smpai b4 raYa

    eh cikyana dah terlebih dari segi umur he…23x kandah dpt 150 kan he…23x

    thank atas kad raya tue ek… tp xsampai2 lagi..bo tgu je la ek

  8. contest ni anjuran Teratakindah
    huhuhuhu

    lum dpt lg lah 200 tue
    besok bru dpt..yippi hoorayyyy

    ur welcome
    aah bro tgu jela yer 🙂

    p/s: bro nk isi borang mende?huhu

    oh ye ke…. erm xpe la.. bro xde gambar pun nk dikongsikan huhuhu…

    esok baru dpt ek…sonok ek die he…23x

  9. haaa…saya nak jugak jugak duit raya dari bro hahaha

    oh dah memenhui syarat yag ditetapkan x he..23x rase cam xcukup je he…23x la kamu pun dah masuk tahap layak bg duit raya kat org len kan

  10. cuti 2 minggu..
    so sepanjang minggu ie memang tak ade idea nak buat ape..
    tolong saye!!

    yea…
    dapat duit raye ^^

    meh tolong bro nk x?? tolong menyemakan diri di blog bro or sembang2 dgn bro yg tgh kebosanan nie he…23x ok x

  11. hehehehe
    cmna nk follow erk???
    dh try kot dri first bro buka blog bru tue…
    xjumpa..
    siyes xtipu bro…

    sekarang dah leh follow dah..coz bro baru je install plugin follower huhuhu…. so leh la pooh jd followe blog baru bro nie

  12. broooo…
    eikin pown nk duit raya gakssss….
    bley kn….
    tp eikin nk duit yg kt tgn belah kanan tue…klow ikt bro tgk yg belah kiri kot…
    yg nilai dy RM 50 hengget…
    duit bru tue…
    bley la bro erk…
    bley erk…

    ops eikin dah memenuhi syarat2 yang bro maksudkan x he..23x umur dah berape nie huhuhu…. peh demand die huhhuhu

  13. syarat umur 18 tahun dah oke … tapi bab belum kawin tu …. sungguh tak aci tulll… mcm tak nak bagi aje…

    haaa…. tuk anak buah. anak akak sorang 15 sorang lagi 11 haaaa… ada can tak. akak guna nama dorang lar…. bulehhh…

    op nie kes pakai nama anak la pulak he…23x leh ek gitew huhuhu…. ala kak..bwk je anak akak dtg rumah sy..insya’lah ade rezeki adalah duit raya buat mereka… untuk akak cukup la sekdar dgn ikatan persaudaraan sesama islam di bulan syawal nnt

  14. hohoho ku menanti di pintu rumah ku untuk kau berikan duit raya ketika kedatngan mu nanti

    –>>baru kamu tahu aku kuat mencarut?…hohoho ape kene mngene ayat tu ek?

    eh raya tahun nie xdtg la huhuhuhu mmg kuat mencarut pun huhhuhu

  15. ner leh umo 18thn ke bwh jerk..
    sy masih bdk skolah..blum bekerja..dan blum ada gaji lg..
    bleh la dpt duit raya dr awk..
    ekeke.. 🙂

    ops xleh… terlebih umur he…23x budak sekolah mane ek…sekolah memandu ke he…23x

  16. wahhh bagus syarat tue..
    asna lepas dri no 1 – 5 jer masuk syarat yg jer 6 erkk xlepas la pulak..

    xpe la nasib badan kan~

    syarat besa2 je huhuhu…. he…23x tue la, tue mknenye asna dah tua he..23x cepat2la kahwin ek huhuuu

  17. lor ada syarat..
    bagi la tanpa syarat…
    takut tak sempat sampai kena tahan pak polisi kat hway.

    SELAMAT HARI RAYA
    MAAF ZAHIR & BATIN
    Tiada kesalahan yang sengaja dilakukan dan tiada kesalahan yang tak dapat di maafkan.

    awat kne tahan dgn pak polisi…xde lesen ek he…23x ke xde permit he…23x

    saya juga begitu
    SELAMAT HARI RAYA
    MAAF ZAHIR & BATIN

  18. wah bro, brani bagi alamat rumah.. nak nak pg.. tapi bila eh? hoho

    dtg la kalau berani…. tp dtg timebro ade la… buat masa sekarang berani la… lepas raya bro remove alamat tue huhuhuhu

  19. yo bro.. nk wet raya sket arr.. tuk baby nih.. ley la.. dah follow n dah link kan ur blog tau.. ala..x baik tau hampakan ibu mengandung.. huhuhu/..:p

    oh untuk baby ek…leh je..syaratnye tgu die leh mintak sendiri…nie bagi confirm mak die yang akan simpan he…23x bile di jangka ek

  20. 18? alamek, terlebeh sudahh…haha

    uit…itu duit 50rm ke?
    asal nmpk lain ek?
    duit baru cetak ke/??
    ayie <–jakun

    he…23x dah terlebih ek… sian die ek huhuhu….

    yup tue duit rm50 yg baru huhuhuhu…. masih baru keluar dari bank..ade bau2 agi tue huhuhu

  21. salam.. wah nak wet ghaye gak.. bro frame.. umo kite 4 tahun tau.. leh lah dpt wet ghaye dari bro kan.. hehehe.. (^__^)

    xde mknenye umur kamu 4tahun…xbaik nipu he…23x pe2 pun wat memohonan dulu..mana tahu diluluskan ke… sila penuhi syarat2 yag telah di tetapkan

  22. bro….
    pooh nk2….
    nak jugak….

    kalau nk duit raya sila penuhi syarat2 yg bro tetapkan… baru bro proseskan he…23x lamabt xdapt he..23x

  23. Syarat2nya:-
    1. Dok di Malaysia (kalau kat oversea xleh nk post duit raya yg seciput)– done ..
    2. Belum berkahwin (bertunang tue boleh la)– opkos nie
    3. Menjadi follower di blog bro nie (syarat wajib)– udah beres bro
    4. Link kan blog baru bro di blog u’ll (luv u’ll)– awal2 lagi
    5. Sent alamat ke email bro kza1105(a)gmail.com (xde alamat cam mane nk sent)– erm…blom wat jap g bley?
    6. Berumur bawah 19tahun (jangan gatai2 ngaku muda ek)– hihihihi…..

    cepat la… bro nk uruskan bnde nie cepat huhuh

  24. murahnye hati bro…
    hehe
    wah perak
    insyallah sempat terjah raye umah bro…
    xD

    hik3…

    ala….
    syarat x cukup….
    umo kureng 18 thn
    hik3..
    xD

    bro mmg permurah orangnye he…23x kne buh syarattue..klu x ramai sgt yg mintak he…23x

Leave a Reply

Top