You are here
Home > Uncategorized > Persoalan Terjawab

17,431,113 total views, 4,957 views today

Persoalan Terjawab

khaizarien cincinGambar bercerita
Kisah kehidupan sepasang manusia
Menyelesaikan satu persatu seruan
disebalik 1001 persoalan

Alhamdulillah, selesai sudah he…23x

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

36 thoughts on “Persoalan Terjawab

  1. wah bro…..
    betul ka nie?
    alhamdulillah….
    moga2 bro lebih bahgia selepas nie….

    npa xgtau awal2?
    myb pooh leh pagi umh….
    btw…
    tahniah bro…
    pooh tumpang appy tuk bro..
    ahahahahakz…

  2. waaaa bertunang ?? senyap2 ek :p
    ni ke tarikh2 dlm fb tu?

    tahniah to both of u.
    nnt kawen jemput ok ๐Ÿ™‚

    yup mmg nie la tarikh dalam fb tue he…23x bukan senyap2 la… takut xmenjadi je… tue yg xleh diheboh2… mane la tahu sekali cancel ke or ade bnde2 len ke time tue… sorry coz lambat bgtau yonna

  3. congrate bro..
    dah bertunang die rupenyer eh
    bile nak jemput mkn nasi minyak??
    hehe

    he…23x maaf xbgtau bella… coz xdiconfirmkan lagi sebenarnye… wat pun xplan ape2 huhuhu…. insya’lah akan dijemput huhuhu

  4. sowi ler bro…
    tenet low x bley nk comment…
    nie bru ok…
    what ever pown tahniah bro….

    smoge aper yg d rncang akn merjlan ngan lancar n bro akn bertemu kebahagiaan bro…
    aminnnnn….

    ok xpe..bro faham… asalakan eikin sudi datang blog bro nk komen pun ok… lg satu jgn la miss pe2 yg bro story kat sinie… mne tahu leh wat eikin tersenyum sorg2 ke he…23x

Leave a Reply

Top