You are here
Home > Uncategorized > KeUnguan Ramadhan Mu

17,419,244 total views, 1,065 views today

KeUnguan Ramadhan Mu

between red & blue = purple
between red & blue = purple

Assalamualaikum wbt & salam merdeka

entry nie tiada kena mengena dengan miss purplez yang selalu mengomen di blog bro.

Officemate bro hari ini, kebanyakan mengayakan warna purple kecuali “si hamster di dalam sangkar” yang mengayakan warna biru yang agak tuuutt sikit warnanya.

Erm tertiba terlintas di dalam fikiran bro,

– Baju raya tidak tempah lagi
– Tema family sebelah sana Pink (oh tidak)
– Terasa nak warna ungu pulak tahun nie
– 2 pasang kain yang di beli sebelum raya tahun lepas belum di jadikan baju melayu…. (postpone tahun depan gamaknya).

Anyway bro terfeling pulak nyanyi lagu nie,

Pernahkah kau merasa
Hatimu Hampa
Pernahkah kau merasa
Hatimu Kosong

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

21 thoughts on “KeUnguan Ramadhan Mu

  1. ala..c0mel je k0t…
    abg 0rg da penah ad baju raya pink..tepaksa..dah ikut bini…hu3….

    comel ek…mne de la arghhh sha kejam huhuhu bukan xnk pakai pink..tp cam jatuh reputasi je… lagipun baju tue bukannya pakai sekali je… byk kali pulak tue

  2. bju raya warna pink….
    WOW!! i like it…hehehehe
    bley ler bro…i pown warna pink jgak…semestinyer…hehehe

    bro lgu aper tue bro???share ler ckit…

    oh tidak eikin… bro xnk warne pink huhhu…. oh nk sama dgn bro ek huhu..oh tidak…tidak sama sekali huhu

    tue lagu kumpulan ungu… tajuk hampa hatiku kot

  3. hahaha…ubi jwb lagu tuh…

    pernah..
    pernah…
    pernah…
    ooooo……

    pink ok pa..lembut n nice…

    rajin ubi menjawab lagu yang bro tempek kat blog ek… sume pernah ek he..23x

    xnk pink color la ubi huhuhu

  4. pink???i love it bro.muahahaha
    lawa lah pink. tapi, kalau lelaki wear it..yeah, saya tak bape sker 😛

    ok lizz thank coz sokong bro.. jgn bg lelaki wearing pink…

  5. salam bro..lama tak singgah cni hehe..kejap ilang kejap ada..selamat berposa ye bro..purple is my feveret color you!

    salam marzalina..cam biskut kamu ek..kejab ade kejab xde huhuhu… tahun nie kite purple same2 nk x he..23x

  6. teringat hamster lam sangkar kaler pink kt rmh..hihihi..

    bro xberani ke pakai baju kaler pink? hihihihi

    awat hamster tue di warnekan pink ek huhuhu…. bukan xberani..tp xnk pakai warne pink la….. semacam je nnt huhuhu

  7. warna pink?? bf ruby selalu mengelak bila suh pki baju kaler pink, dia kata mcm mat indon dah ahahaha..xpun bapuk…dia yg kata, bukan ruby aaa hehehe

    he…23x die pun xnk… nie kan pulak kite kan huhuhu… nmpk cam agak kureng lelaki pakai pink… nmpk cam menarik perhatian je nnt

  8. hohoho bro
    terperasan seketika tw purplez d cni
    haha~
    anyway, pink ok wat!
    cool~ je gtu 😛
    p/s: raya kali ni guer pinky jugak okey. hehe

    he..23x terperasan pulak ek…ala jgn la.. tgk muke dah keunguan dah (xde merah2 malu gitew)

    bro xnk pink… oh pakai pink ek

  9. alo… nape purple? purple to theme raya family elle thn ni… sibuk aje bro nih… haha

    saje je nk amik purple…oh leh la bro join family elle ek…leh kan huhuhuhu ala leh la huhhu

  10. erk..
    lgu spe tu ek.
    cm pnh dgr…
    ….

    salm rmdhn tu bro.. .

    ungu mmg cntik…

    tp…
    green…
    lg ok..
    hehe..
    salm ziarah..
    dan slmt berpuasa..

    lagu ungu…tajuk lagu hampa hatiku kot klu xsalah..

    salam ramadhan zahora…. oh pakai green ek… ok bro pakai green jugak la tahun nie..leh ke cam tue

  11. raya taun lepas tema purple

    raya taun ni tema grey

    huhuhuhu

    xsabo dh nk meragam baju raya ngn fmly

    hikhikhik

    bro raya mne taun nie?

    bro raya mane2 yg org nk ajak raya je… klu x, dok rumah je la… ok pe… byk channel yang boleh dilawati…

    oh meragam je die ek

  12. pink ok whatt???
    jangan pink terang dahlee..pink light2 tu ok hehe

    he…23x ade yg cadangkan amik pink kepurplelan.. ok kot he..23x tp bro tetap jugak xnk amik huhuhu

  13. hamster mmg suka wat benda pelik2. saya cadangkan bro, lain kali kita spray hamster tu jadi warna ungu. hahaha! pastu bg makan kt kucing. hahaha!

    awat kne bg kucing..ala sian die nnt..dah le kne spray huhhu

Leave a Reply

Top