Elok time2 cuti nie, banyak habiskan masa dengan family dan bukan orang lain
Elok time2 cuti nie, banyak habiskan masa dengan family dan bukan orang lain

Assalamualaikum wbt & Selamat Hari Raya

Makan rendang, makan ketupat, bantai kuih raya, telan air sirap…sedar2 dah raya ke-3. Dan sedar xsedar juga, blog bro makin merundum traffic yang masuk… dari ratus2 sehari kepada belas2 je he..23x (mood beraya katakan)

So cam mana dengan

– Hari Raya
– Kuih Raya
– Duit Raya
– Cuti Raya
– Jabatan Kerja Raya
– BerHantu Raya (mesti ade spesis ini)

korang ek…Ada gak bro baca…awal2 pagi raya pertama dah update blog siap tempek gambar berbaju raya…entah dah mandi ke belum he..23x

Esok dah hari Rabu, bro dah kembali bertugas. Tapi sehari je… Then sambung cuti balik kot (La kerja sehari je ke..baik mintak cuti direct je) he..23x sehari pun sehari la kan. Maybe bro nak kurangkan debaran pada hari itu kot.

Dan sepanjang nak raya ini, banyak sms or pangilan yang tiada kaitan dengan ucapan @ dedikasi hari raya:-

– Nenek member kne tahan di wad selama seminggu
– Opah member meninggal pagi semalam
– Isteri member kne masuk wad (PMS kritikal)
– Member bz xcukup tangan
– Ops kes kehulu kehilir xsempat nak beraya dgn bro

Erm alahai, Raya… Raya…

Bro cam biasa:-

– Beraya di rumah
– Telan Meggi coz rendang ayam dah habis
– Tgk cerita syok sendiri kat TV.
– Tension dengan line celcom
– Layan budak2 beraya (xnampak pulak anak dara)
– Malas mandi n pakai baju besa2 (baju raya gantung wat hiasan)