You are here
Home > Uncategorized > Kembali BerBlog

Kembali BerBlog

Elok time2 cuti nie, banyak habiskan masa dengan family dan bukan orang lain
Elok time2 cuti nie, banyak habiskan masa dengan family dan bukan orang lain

Assalamualaikum wbt & Selamat Hari Raya

Makan rendang, makan ketupat, bantai kuih raya, telan air sirap…sedar2 dah raya ke-3. Dan sedar xsedar juga, blog bro makin merundum traffic yang masuk… dari ratus2 sehari kepada belas2 je he..23x (mood beraya katakan)

So cam mana dengan

– Hari Raya
– Kuih Raya
– Duit Raya
– Cuti Raya
– Jabatan Kerja Raya
– BerHantu Raya (mesti ade spesis ini)

korang ek…Ada gak bro baca…awal2 pagi raya pertama dah update blog siap tempek gambar berbaju raya…entah dah mandi ke belum he..23x

Esok dah hari Rabu, bro dah kembali bertugas. Tapi sehari je… Then sambung cuti balik kot (La kerja sehari je ke..baik mintak cuti direct je) he..23x sehari pun sehari la kan. Maybe bro nak kurangkan debaran pada hari itu kot.

Dan sepanjang nak raya ini, banyak sms or pangilan yang tiada kaitan dengan ucapan @ dedikasi hari raya:-

– Nenek member kne tahan di wad selama seminggu
– Opah member meninggal pagi semalam
– Isteri member kne masuk wad (PMS kritikal)
– Member bz xcukup tangan
– Ops kes kehulu kehilir xsempat nak beraya dgn bro

Erm alahai, Raya… Raya…

Bro cam biasa:-

– Beraya di rumah
– Telan Meggi coz rendang ayam dah habis
– Tgk cerita syok sendiri kat TV.
– Tension dengan line celcom
– Layan budak2 beraya (xnampak pulak anak dara)
– Malas mandi n pakai baju besa2 (baju raya gantung wat hiasan)

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

15 thoughts on “Kembali BerBlog

  1. best woo beraya esok
    esok plh best beraya
    tp sayg
    ada org tuu dah keje
    kekekeke!

    he…23x sian orang yang kne kerje hari esok ek he..23x sape la tue kan he…23x entah2 sekadar punch card then dah xnmpk muke dah he…23x

  2. hahahaha…..
    bro raya mkn megi??
    oloh2 sian

    dah pooh xnk masak untuk bro he…23x nk wat cam mne..sume lauk dah org len habiskan… kne gak hormat tetamu kan huhuhu even hati terase teringin nk mamam…..

  3. uih ratus2 tgk blog sehari..
    ump femes nih

    mne de famous la… besa2 je… baru je sebulan lebih berblog kat blog baru he…23x tp pe kan daya… bulan pose xde yg sudi nk jejak he…23x

    anyway thnk coz sudi jejak ke blog kite… anyway selamat berkerja ek

  4. dah kena keje???????? knp diri ini masih bercuti??????? kenapa
    ????????????

    23sept. ada apa dgn tarikh itu?? ahh..

    he…23x cet…dah esok keje nk wat cam mne… tahu la die cuti lame huhuhuh ops ade la sesuatu pada tarikh tue…tgu sahaja ek

  5. ayoookkkk…
    gatai erk bro…
    udah2 ler…

    mn uit raya sye?????
    x aci nie…

    nnt frame kn jewr bju raya bro tue…
    klow stakat gantong wt hiasan jer x ckop tue…

    pic tue mcm da sesuai jewr…
    happy femaly…
    btol btol btol…
    kahkahkah…

    nie da kutok2 nie nk mina ampon ler plak…
    maaf zhir n batin…
    kn ari raya bro…
    heheh ๐Ÿ˜€
    jgn mare naaaa…

    dah puas2 kutuk baru nk mintak maaf he…23x mmg xdpt la duit raya klu gitew he..23x

    if nk duit raya kne la penuhi syarat2 yg bro tetapkan dlm entry sebelum nie ek…. ops baru sedar…entry kali nie cam xde kaitan dgn gambar..erm alahai

  6. same la bro!
    member nak dtg bawu sy pakai baju raye~
    kal0 x sangkot sampai ujong taon!
    ghaahaha~

    he..23x membe dtg baru sarung baju raya ek…tp bro even org dtg tetap gak xsarung2 he…23x susah2 je pakai cantik2 tp kne hidang air n lyn kanak2 je huhuuh…klu lyn anak dara dtng beraya xpe gak he…23x

  7. jap, singgah nak tgok yg 23hb tu. ada ke eh? org excited camni ah. t_______t

    hah, ado boyo kek blakang bro tu. air tonang ja tuh.
    oooo bro ni spesis mls mndi gk ke?
    k, br blk uma ni. den ponat.

    maaf yang pasl 23hb belum lg terupdate… maaf ek yaya huhuhu…. mne de boyo kat belakang..coz dlm gmbr tue dah ade bapak boya…besar pulak tue…

    bro spesis boya darat…. mmg malas mandi pun..tp awal pagi mmg bro akan mandi he…23x

  8. ye. tempek sikit ah gamba raya. hihi =))

    hohu~ bro ni ingat kahwin je ah. hahaha~ nanti la ya petik satu no khas tuk kahwen hihihi =D

    he..23x bro xde gambar raya he…23x asik tgk yaya bro ingt kahwin je tau he..23x petik la satu no ek…jgn amik 13.13.2013 pulak ek he..23x

  9. salam bro…
    bella baru je balik..
    best x raye???

    alhamdulillh raya seprti biasa… tidak sebest budak2 yg dtg beraya kerna duit raya he..23x

    ye ye bella dah balik… leh la beraya sakan di blog bro ek huhuhhu

Leave a Reply

Top